wiesz co ... napisz mi lepiej jak moge powrocic do domyslnych ustawien, nie zapisuja mi sie smsy ani ostnie polaczenia, zawsze jak podlaczalem zestaw HF i sluchalem muzy to mialem glosnosc do polowy i bylo glosno a teraz full nie daje tego co bylo wtedy i wylacza mi sie czasami telefon ;/ cholera, cos zwalilem ... ;/ a robilem wtedy to w nastepujacy sposob:
wylaczalem telefon, i wyjmowalem karte sim, wlaczalem pierwszy program i dawalem start, w tym czasie trzylamel C na telefonie i wlaczalem kabel, pozniej wybieralem plik wg tej instrukcji , robilem dalej tak jak w tej instrukcji. pozniej wyciagalem kabel (najpierw usb a pozniej w telefonie) i wyjmowalem baterie (i wkladalem oczywiscie) pozniej wlozylem kabel usb do kompa a nastepnie wlaczylem program FAR, w menu wybralem ... to ostatnie (alt + F1) i pozniej dysk (odpowiadajacy za telefon), pozniej enter~ i znowu C i kabel. pozniej wszedlem (wg instrukcji - lokalizacja) i usunalem ten plik (wg instrukcji) i wsadzilem tam plik .swf ...
pisalem to z pamieci bo znam ten proces bo robilem to kilkanascie razy zanim mi wyszlo hah ;]