alexx pisze:Pewnie ściągają gry nie do tego modelu telefonu i tak to jest xP
Soft komórki zabrania dostępu do instalatora aplikacji java. Przez co zaden *.jar nie chce się instalować (przynajmniej u mnie i u kilku innych osób). Nie chodzi o niekompatybilność aplikacji. Niekompatybilny *.jar też powinien się dać zainstalować, dopiero przy uruchomieniu gry może spowrotem wrócić do systemu. A tutaj problem wystepuje juz na poczatku.
Wracając do pytania, to chyba najbardziej chciałbym aby zrobiono "softwarowy wzmacniacz dzwięku", jeśli chodzi o słuchawki bo jest serio za cicho, no i ten narastajacy dzwiek połaczenia mnie dobija

W ogóle nie wiem czy zauważyliście ze dzwiek odtwarzany w playerze (głośność na maxa) gra głosniej niż ten sam dźwięk ustawiony w smsie](który nie jest narastający) również grajacy na maxa. To mi sie nie podoba

Mile widziana byłaby też możliwość programowania klawiszy powierzchni dotykowej. I na prawdę bardzo przydała by się w trybie pisania wiadomości możliwość szybkiego powiekszenia litery jednorazowo, bo kiedy chcę napisać jakiś zwrot duża literą, z racji grzecznościowej to muszę 5 razy kliknąc # zeby ustawić się na duża litere a pozniej jeszcze raz # aby powrócic do małych literek. Chetnie bym widział rozwiązanie z motoroli v600 i jej podobnych - strzałka w górę powoduje powiększenie litery, kiedy jest jeszcze podświetlona.