• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #187326  autor: DD7
 29 maja 2007, 07:28
Witam.
Powoli przymierzam się do kupna W800i. Podbno fabrycznie gra on dość cicho, dlatego raczej napewno wgram sterowniki dźwięku od w900. Pewnie także Camera Driver 8.54 wgram, bo zależy mi na jakości zdjęć i szybkości przesuwania obrazu (bawiłem się nim i strasznie powolno chodził podgląd w trybie zdjęć - wiecie o co mi chodzi :D). W mojej v3 jest to szybkie.

Jestem kompletnym laikiem w tej sprawie, a tego co jest na stronach www nie rozumiem. Jakąś najprostszą metodę bym poprosił. I czy traci się gwarancje?

PS. A jak motywy na karte pamięci sie wgrywa?

Z góry dziękuje.
Pozdrawiam.

#187357  autor: gomez1982
 29 maja 2007, 12:00
Ta strona CI pomoże.Nie chce mi się tego wszystkiego tłumaczyć poza tym pewnie wkleił bym to co jest napisane na tej stronie.A gwarancje stracisz bo ingerujesz w soft.

#187772  autor: DD7
 30 maja 2007, 19:20
Jeżeli i tak nie zależy mi na gwarancji to czy opłaca się w to bawić?

#187778  autor: mation
 30 maja 2007, 19:40
jesli nie zalezy ci na gwarancji to oczywiscie, ze sie oplaca. dzieki tym sterownikom procz tego, ze telefon jest jakby ulepszony to tez nie znudzi ci sie tak szybko np dzieki zmianie menu.