sabled pisze:Jakbyś przeczytał wiele stron wcześniej ktos napisał że można wycofać się z podpisanego aneksu dostarczonego przez kuriera w ciągu 7 dni w salonie.
wycofać-tak, ale to dotyczy sytuacji, gdy odebrales przesylke od kuriera i cos Ci sie odwidzialo-wtedy to z kompletem dokumentow(no i oczywiscie aparatem w nienaruszonym stanie), udajesz sie do sklepu/salonu (zadne APSy w gre nie wchodza)i tam mozesz zwrocic przesylke. Termin na taki manewr to
10 dni od momentu podpisania aneksu.
latarnik81 pisze:
Kręcą na BOA, chciałem wycofać zamówienie, to mimo, że nie wyszła do kuriera(w magazynie podobno), mówią, że nie mogą już jej anulować...;/
uwierz mi, jesli uslyszales takie info na BOA to nikt Cie nie wkreca i nie sciemnia, ze nie mozna wycofac przesylki-po prostu kiedy przeszla juz do "obslugi zlecenia" to w rzeczy samej nie ma opcji wycofania zamowienia. I uwierz ze to nie jest specjalnie, zeby mimo wszystko wyslac kuriera-bo "a noz widelec jednak frajer odbierze"-poza tym, to ERA ponosi koszty-bez wzgledu na to czy ktos odbiera czy tez nie przesylki od kuriera-wiec logicznie rzecz biorac, gdyby mozna bylo odwolac to zlecenie, to na pewno by odwolywali, bo po co dodatkowe koszty

Więc uwierz mi, po prostu nie można tego odwolać