Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
ERA
potwierdzam tą informacje, natomiast wszystko jest rozgrywane w granicach zdrowego rozsądku, tzn. zalezy to od wysokosi miesiecznie oplacanych faktur, wiec jesli ktos miesiecznie placi 30-50zl, to niech nie oczekuje ze konsultant nagle doda mu 600 punktow...(bo 600 punktow to bylo nie bylo 600złotych z faktur). ale potwierdzam, sytuacje niestandardowego dodawania punktow maja miejsce.Onyx-22 pisze:Chciałem potwierdzić, że też słyszałem o tym, że dodają punkty Era Premia jak Ci troche brakuje, a chciałbyś zniżkę na telefon przy przedłużaniu umowy.
Ja przy abonamencie 20 zł i rachunkach ok 25 zł w ciągu siedmiu miesięcy mam ok 1200 punktów. Więc nie należy twierdzić, że 600 punktów to rachunki na 600 zł.mayapur pisze:[bo 600 punktow to bylo nie bylo 600złotych z faktur)
mayapur pisze:Onyx-22 napisał/a:
Chciałem potwierdzić, że też słyszałem o tym, że dodają punkty Era Premia jak Ci troche brakuje, a chciałbyś zniżkę na telefon przy przedłużaniu umowy.
potwierdzam tą informacje
jasne zgadza się, ale ja pisząc o przełożeniu strickte 1zł brutto z faktury=1 pkt.z EP nie brałem pod uwagę tych dodatkowych opcji gromadzenia punktów (ale fajnie że o tym wspomniałas), z tego względu że i tak przy rozpatrywaniu niestandardowych sytuacji dodania pkt-ow bierze sie pod uwagę kwoty faktur, a nie dodatkowo zdobyte punkty.Mel pisze:Ja przy abonamencie 20 zł i rachunkach ok 25 zł w ciągu siedmiu miesięcy mam ok 1200 punktów. Więc nie należy twierdzić, że 600 punktów to rachunki na 600 zł.mayapur pisze:[bo 600 punktow to bylo nie bylo 600złotych z faktur)
Co się na to składa? Polecenie zapłaty, staż w programie. Do tego na przykład bonus na urodziny. Czyli złotówki u mnie składają się jedynie na około 15% punktów Era Premia.
tak, masz rację to zależy od konsultanta, ale i tak w głownej mierze od faktur i tego ile Ci tych pkt-ow brakuje.Radezz pisze: To zalezy od konsultanta. Ja mialem 3900pkt. brakowalo mi 600, srednie rachunki z calego okresu umowy bliskie 80zl. Wzialem 6288 (399zl) i nie dolozyli.
Ja potwierdzam z własnego doświadczenia. Punkty zostały przyznane. Umowa wraz z telefonem dostarczona przez kuriera. Poprzednia umowa z Erą skończyła się listopad-grudzień 2006. Taryfa jaką posiadałem to Nowa komfort z najniższym pakietem. Średnia wysokość rachunków ok 50 zł.sabled pisze:Apropo tych punktów premia to macie to na piśmie czy tak sobie to z powietrza wzieliście? Wątpie ( i to bardzo) by dodawali punkty za darmo bo inni zbierają je przez długi okres czasu i było by to nieuczciwe. Czuję tu jakąś ściemę...
standardowy czas relalizacji wysylki kurierem-w przeciagu 6 dni roboczych (kurier Masterlinka). Sama oferta aneksowa "wchodzi" na konto w przeciagu 2dni od momentu zamowienia, czyli w momencie gdy przesylka zostaje wydana kurierowi.tejerek pisze:A ile czekaliście na kuriera z umową od momentu zamówienia? Bo zamówiłem wczoraj a nie wiem kiedy się jego spodziewać.
hmmm, mi przysyłka doszła w 2 dni. W pon. zamowilem a w srode rano już była na miejscu...mayapur pisze:standardowy czas relalizacji wysylki kurierem-w przeciagu 6 dni roboczych (kurier Masterlinka). Sama oferta aneksowa "wchodzi" na konto w przeciagu 2dni od momentu zamowienia, czyli w momencie gdy przesylka zostaje wydana kurierowi.
napisałem tylko o "standardowym" terminie dostarczenia przesylki-jak jest szybciej, to nic tylko sie cieszyckin pisze:hmmm, mi przysyłka doszła w 2 dni. W pon. zamowilem a w srode rano już była na miejscu...mayapur pisze:standardowy czas relalizacji wysylki kurierem-w przeciagu 6 dni roboczych (kurier Masterlinka). Sama oferta aneksowa "wchodzi" na konto w przeciagu 2dni od momentu zamowienia, czyli w momencie gdy przesylka zostaje wydana kurierowi.
o jakich papierach mówisz/piszesz? bo nie do konca rozumiemCYBER pisze:Hmm... tak czytam i zastanawiam się dlaczego ERA ma problem z wysłaniem papierów w ciągu regulaminowych 3 dni w moim przypadku (patrz mój podpis)...![]()
Amatorszczyzna czy brak woli?
kszyh2404 pisze:dwukrotnie przedluzalem przez kuriera - raz bylo to 3 dni od zamowienia, za drugim razem 2 dni.
Sześć dni czasu daje sobie Era na dostarczenie przesyłki, a że kurier dostarczy ją wcześniej to moim zdaniem jest dobrze.kin pisze:hmmm, mi przysyłka doszła w 2 dni. W pon. zamowilem a w srode rano już była na miejscu...