Choc nie jestem zwolennikiem ORANGE i nie mam zamiaru tu bronic tej sieci to tez wydaje mi sie ze oferta nie jest az tak tragiczna jak wszyscy twierdzą... i niektore pakiety takie jak 5 numerow gratis za 40 pln moga skusic niejednego (w erze place za 3 numery 60 pln)... jesli ktos ma duzo znajomych w sieci to jest to chyba najciekawsza i najtansza na Polskim rynku tego typu oferta... "Wszytko i do wszystkich" bardzo zblizone cenowo do innch sieci... interesujace sa tez pakiety na wap i internet (brakuje mi takiego czegos w erze wlasnie - maja tam tez pakiety internetowe ale taryfikacja jest po 500 kb czy jakos tak wiec niefajnie:>)...
Najbardziej niezadowoleni sa chyba tylko ci ktorzy liczyli na darmowe telefony i na usluge "WSZYSTKO ZA 1 grosz"... nikt czegos takiego nie obiecywal wiec nie wiem skad to wielkie rozczarowanie...
Mnie rozczarowal brak ciekawej promocji na starcie... ale znajac zycie to niebawem doczekamy sie takiej promocji bo bez tego oferty innych sieci moga wydawac sie bardziej atrakcyjne i ORANGE faktycznie moze wtedy na tym stracic... ale tez mysle ze az tak glupi nie są...