• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #184520  autor: EnU
 18 maja 2007, 15:36
od wczoraj mam SE K750i. wedlug mnie hest to dobry telefon, lae jeszcze nie umiem sie nim dobrze poslugiwac.

mam 2 pytanka:
1. czy mozna muzyke wrzucac tez na pamiec telefonu?
2. i czemu moge nagrywac tylko 9 sekund filmu? wiem,ze to mozna zmienic, ale nie wiem jak.

z gory dzieki za pomoc :D

Proszę nie umieszczać w temacie sformułowania pytania lub pytanie. Inni uzytkownicy forum nie wiedzą wtedy czego dany post dotyczy, a tematyka może być bardzo szeroka.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2007, 19:16 przez EnU, łącznie zmieniany 1 raz.

#184521  autor: przemek910
 18 maja 2007, 15:42
EnU pisze:1. czy mozna muzyke wrzucac tez na pamiec telefonu?
Można.
EnU pisze:2. i czemu moge nagrywac tylko 9 sekund filmu? wiem,ze to mozna zmienic, ale nie wiem jak.
Uruchom aparat, przejdz do trybu video. Nacisnij i przytrzymaj klawisz "0" a będziesz mógł nagrywać filmiki video ograniczone tylko dostępną pamięcią.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#184527  autor: EnU
 18 maja 2007, 15:58
ale jak sie wrzuca na pamiec telefonu? bo przez kabel usb poprostu robie "kopiuj-wklej" i ta muza jest juz zapisana na karcie pamieci :?

#184532  autor: przemek910
 18 maja 2007, 16:03
ale jak sie wrzuca na pamiec telefonu? bo przez kabel usb poprostu robie "kopiuj-wklej" i ta muza jest juz zapisana na karcie pamieci
Albo specjalnym oprogramowaniem (chyba było nawet na płycie CD, razem z pudełkiem) albo wchodzisz do menedżera plików i 'najeżdzasz' na piosenkę która jest na karcie,a chcesz by była w pamięci telefonu. Następnie klikasz Więcej potem "Zarządz. plikami" a potem "Przen. do telef."

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#184533  autor: gomez1982
 18 maja 2007, 16:04
Ściągasz programik "MyPhoneExplorer" i tam masz podział na kartę pamięci i na pamięć telefonu i wrzucasz sobie tam gdzie chcesz.

#184545  autor: EnU
 18 maja 2007, 16:22
dzieki Wam obu za pomoc!!