• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #183840  autor: Piotrek
 16 maja 2007, 12:06
Witam jestem w sieci Orange i chcialem sie zapytac czy moge jakos tanio kozystac w tym telefonie z gg i skad ten program pobrac????

A gdzie zasady tytułowania postów?
Ostatnio zmieniony 17 maja 2007, 17:43 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.

#183845  autor: GSM_Maniak
 16 maja 2007, 12:13
Ja korzystam z GoChat gdzie jest gg i jest naprawde super i bez problemu działa -> http://www.gochat.pl ;)

#183939  autor: mation
 16 maja 2007, 15:35
osobiscie preferuje jadugadu

polaczenia sa dosc tanie i komunikator jest przyjemny w obsludze.

#183970  autor: Piotrek
 16 maja 2007, 16:20
ja mialem takie cos ze sciagam gg i za 7 dni kozystania place 1.22zl ale te gg mi wlasnie nie dziala

#183975  autor: mation
 16 maja 2007, 16:27
w jadugadu ani w GoChat nie masz takiej oplaty stalej. placisz jedynie za wysylane i pobierane dane.

#183993  autor: przemek910
 16 maja 2007, 16:58
Piotrek pisze:ja mialem takie cos ze sciagam gg i za 7 dni kozystania place 1.22zl ale te gg mi wlasnie nie dziala
Masz na mysli GG za 1zl/tyg razem z transmisją? Takie rzeczy to tylko w Erze...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#184046  autor: Piotrek
 16 maja 2007, 19:02
kin pisze:
Piotrek pisze:ja mialem takie cos ze sciagam gg i za 7 dni kozystania place 1.22zl ale te gg mi wlasnie nie dziala
Masz na mysli GG za 1zl/tyg razem z transmisją? Takie rzeczy to tylko w Erze...
Mojego kolegi brat mowi ze mu tylko sciagnelo zeta i na 7 dni ma a jak by chcial na 90 dni aktywowac to musialby zaplacic okolo 12zl.......

a to jest cos takiego ze wysyla sie sms-a o tresci java nrgadugadu wysyla sie na numer 71770 przychodzi lin trzeba pobrac gg i pozniej sie placi za kozystanie (np. za 7 dni) i kozystasz niby do bolu ale mi te gg nie dziala i nie moge osobiscie tego przetestowac ;/

#184049  autor: przemek910
 16 maja 2007, 19:05
a to jest cos takiego ze wysyla sie sms-a o tresci java nrgadugadu wysyla sie na numer 71770 przychodzi lin trzeba pobrac gg i pozniej sie placi za kozystanie (np. za 7 dni) i kozystasz niby do bolu ale mi te gg nie dziala i nie moge osobiscie tego przetestowac ;/
do bolu to tylko w Erze. 1zl/tyg. i nic wiecej. jednak u innych operatorów tzreba placic juz za transmisję danych... co jest nie oplacalne. aktywacja + transmisja danych, a jak sie ma gochata, placi się tylko raz zlotowke i korzystasz bez aktywacji. placisz tylko za transmisje danych.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...
 #184056  autor: OSTATNI MOHIKANIN
 16 maja 2007, 19:31
Witam wszystkich :smt006 ....

Mam do was ogromna prośbę drodzy forumowicze. Czy moglibyście mi pomóc i wytłumaczyć krok po kroku jak skonfigurować k750i, aby GoChat działał bez jakiegokolwiek problemu? Ściągnąłem ten program z netu, próbowałem skonfigurować, ale otrzymuję komunikat, że NIE MOŻE POŁĄCZYC SIĘ Z SERWEREM...........

Z góry dziękuję za pomoc.

#184113  autor: kubiak84
 16 maja 2007, 22:32
Możesz sciągnąć gadu-gadu ze stronki i bęzie działać ale mnie często wywalało i trochę za drogi biznes to wychodził bo jest 1.22zł za aktywacje konta i do tego dochodzi jeszcze opłata za transmisje danych
 #184115  autor: GSM_Maniak
 16 maja 2007, 22:42
OSTATNI MOHIKANIN pisze:Witam wszystkich :smt006 ....

Mam do was ogromna prośbę drodzy forumowicze. Czy moglibyście mi pomóc i wytłumaczyć krok po kroku jak skonfigurować k750i, aby GoChat działał bez jakiegokolwiek problemu? Ściągnąłem ten program z netu, próbowałem skonfigurować, ale otrzymuję komunikat, że NIE MOŻE POŁĄCZYC SIĘ Z SERWEREM...........

Z góry dziękuję za pomoc.
Musisz się łączyć z tą aplikacją przez ustawienia Internetowe. Jak masz tylko ustawienia WAP GPRS to ci nie pójdzie. Ściągnij sobie ustawienia internetowe i będzie wszystko działać :)