• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 1 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Jaki waszym zdanie jest najbardziej wiarygodny operator?

Plus GSM
42
23%
Era
45
25%
Idea
46
26%
Idea
46
26%

#1788  autor: Robert
 15 mar 2005, 21:05
Ejjjjjj.... Dlaczego tak mało tego?? :( Na razie widze ze plus wygrywa....

#1793  autor: xlord
 16 mar 2005, 09:57
Osobiscie korzystam z ERY i jestem zadowolony.
Przez dlugi czas wczesniej korzystalem z POPa i bylem srednio zadowolony.
O PLUSie nie moge nic napisac, bo nigdy nie korzystalem.
W mojej ocenie nie biore pod uwage cen, a jedynie niezawodnoisc sieci, obsluge klienta, pokrycie zasiegiem (duzo podrozuje) itp.
Dla przykladu:
Kiedy jeszcze mialem POPa, w poprzednim miejscu zamieszkania (Warszawa-Mokotow) mialem w mieszkaniu kiepski zasieg. Ponad 4 lata temu postanowilem ze mam dosc rozmawiania przez telefon w domu bedac przyklejonym do okna balkonowego, gdyz tylko w ten sposob bylem w zasiegu umozliwiajacym dogadanie sie z rozmowca. Zadzwonilem wiec do BOKu i przedstawilem sprawe konsultantowi, na co on stwierdzil, ze przekaze sprawe do dzialu technicznego, ktory sie tym zajmie. Po miesiacu braku efektow, zadzwonilem ponownie do BOKu i sytuacja sie powtorzyla. Efekt - moi rodzice do dzis maja problemy z dogadaniem sie rozmawiajac z domu (oni pozostali przy idei).
Ja natomiast postanowilem 4 lata temu przeniesc sie do ERY. Niestety ERA tez miala kiepski zasieg w moim starym mieszkaniu, wiec zadzwonilem, tym razem do BOA i przedstawilem sprawe. Konsultant postapil dokladnie tak samo jak pol rou wczesniej ten z BOKu z ta roznica, ze po trzech dniach na wyswietlaczu mojego telefonu zamiast jednej kreski zasiegu swiecily sie trzy i moglem swobodnie gadac lezac w lozku lub siedzac w wannie.
Przykladow mam wiele i jesli sie kiedys zdarzy, ze ERA doprowadzi mnie do szewskiej pasji to z pewnoscia nie przejde do IDEI.
Pozdrawiam

Pozdrawiam

#1794  autor: xlord
 16 mar 2005, 09:59
Zapomnialem dodac, ze przez 4 lata wspolpracy z ERA nigdy jeszcze nie musialem reklamowac moich rachunkow, a bilingi sprawdzam dosc wnikliwie.

Pozdrawiam

#1796  autor: Robert
 16 mar 2005, 15:23
Czyzby az tak zla była idea ze nikt na nia nie glosuje?? Dziekuje za oddawanie głosów na moja ankiete... Ja opsobiscie mam plusa i jestem z nigo bardzo zadowolony chodz nigdy nie byłem w innej siecii....

#1799  autor: RobertX
 16 mar 2005, 17:11
Mam problemy z plusem ale i tak mi się najlepiej kojarzy
 #1812  autor: rafok79
 16 mar 2005, 22:39
Mam plusa i jestem z niego bardzo zadowolony :D nigdy nie miałem problemow i nie musiałem niczego reklamowac czy telefony czy zawyzonego rachunku oby tak dalej:-) 8)
Robertx jaki masz probelmy z plusem? jesli mozna spytac

#1829  autor: Osk92
 17 mar 2005, 15:41
Era rulez !! korzystam z niej od początku jak telefon dostałęm i jestem bardzo zadowolny. Plus dziadek miał ździerają kase jak nikt a Idea tak jak pisaliście brak zasięgu i inne rzeczy mnie denerwują !! Pozdro !

#1840  autor: Robert
 17 mar 2005, 17:48
Czyżby nadal idea była az tak zła?? Era powoli goni Plusa, a ten podobno dla wszystkich najgorszy... :D

#1844  autor: Risto
 17 mar 2005, 21:22
Ja obecnie korzystam z Sim+ i jestem bardzo zadowolony. Wczesniej (pare lat temu) mialem POPa, ale nie bylem z niego zadowolony, slaby zasieg, czasami pobierali mi za kilka sms-ow gdy wyslalem tylko jednego. Potem mialem abonament z Plusa, ale jak dla mnie 2 lata w jednym abonamencie to za dlugo, w dodatku, ze chwile potem weszly lepsze promocje :evil: Na temat ERY sie nie wypowiem bo nigdy nie mialem. A teraz mam sim+ i jest ok :D W dodatku te darmowe sms-y i minuty, to bardzo mile ze strony Plusa :-D
Pozdro

#1858  autor: WitekT
 17 mar 2005, 23:00
Wszystko zależy od profilu dzwonienia, a także od wymaganych usług. Każdy operator jest dobry, mnie akurat pasuje Plus, a szczególnie jego Strefa Tanich Połączeń. :)

:>

#1863  autor: sumek
 18 mar 2005, 09:03
WitekT hehe MaxProfit! :) bardzo dogodny abonament :) Strefa Tanich Połączeń fajna usługa podobnie jak Kontakt Plus :) albo też usługa Rozmawiaj Taniej ;)

chemia do samochodów | katalog firm i instytucji

#1910  autor: Robert
 19 mar 2005, 09:40
Od wszystkich słysze ze plus jest najgorsza siecia (ja tak nie uwarzam :-D ). A tu co okazuje sie ze najwiecej was lubi plusa.... dziwne... moze mi ktos to wytłumaczy? :

#1913  autor: Irek
 19 mar 2005, 09:57
Ludzie Plus w przodzie nie mogę w to uwierzyć. Nie to nie dla mnie, nie trawie tej sieci! To tyle!

#1927  autor: pajorro
 19 mar 2005, 11:12
Dla klientów biznesowych i małych firm zdecydowanie Plus (MaxProfit, prefiks 1069 itp. itd.), dla indywudualnych również Plus, jeśli mamy znajomych w tejże sieci. Podobnie będzie z pre-paidem. Na cóż się zda nam Simplus, jeśli wszystkich mamy w Heyah. Co nam z 39 gr za minute i 1 gr za smsy do swjaków w takim przypadku :-))

#1945  autor: Dragon
 19 mar 2005, 12:58
Ja tez jestem za Plusem, ma na pewno najlepsze abonamenty i najlepiej wspiera transmisje danych, testuje 3G, PTT ogoleni bardzo nowoczesna siec

#1959  autor: Irek
 19 mar 2005, 15:11
Chyba sobie kupię trzeci telefon :D

#1969  autor: WitekT
 19 mar 2005, 15:19
Ja mam już oddzielną przegródkę w portfelu na karty SIM. ;)

#1971  autor: Irek
 19 mar 2005, 15:21
Co do kart sim to nie licze, hehe. Ktoś kiedyś stwierdził, że mam hopla i tyle!

#1973  autor: WitekT
 19 mar 2005, 15:22
Wbrew pozorom, jeżeli ktoś wydaje miesięcznie sporo na telefon, to kilka SIMów u różnych operatorów pozwala mu zaoszczędzić całkiem sporo pieniędzy. Kłopotliwe jest tylko dzwonienie i zastanawianie się z której karty teraz będzie najtaniej. ;)
  • Strona 1 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5