• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 70 z 147
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 147

#178709  autor: stz
 29 kwie 2007, 22:52
Prometo pisze:
Bolo1000 pisze:Co to znaczy hasło abonenckie ?
Przykładowo dzwonisz do BOA podajesz numer telefonu, imię i nazwisko i hasło abonenckie po którym cię identyfikują jako abonenta. Może być np. czerwony rower, zielona trawa, pelerynka itp.
Nie ma żadnego hasla abonenckiego w Plusie. Jest tylko pięciocyfrowy kod Plus.

#178710  autor: Prometo
 29 kwie 2007, 23:00
Bolo1000, podałem to na przykładzie Ery, w Orange jest ciąg sześciu cyfr.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#179653  autor: stz
 03 maja 2007, 11:27
Mam pytanie. Od 5 maja wchodzi mi nowa umowa z abonamentem G55 i rabatem 50%. Do tej pory miałem NP85. Czy nie wykorzystane minuty z poprzedniego abonamentu przejdą mi na nowy abonament, czy przepadną? W m-punkcie nie potrafili mi na to pytanie odpowiedzieć.

#179663  autor: Kaczy
 03 maja 2007, 11:52
Przepadną. W końcu zmieniasz plan tarfyowy na inny, który rządzi się wsoimi zasadami. Inna cena za minutę, inne przeliczniki.

...::: Made for loneliness :::...

#179984  autor: mardall
 04 maja 2007, 11:07
Przepadną jak nic ;-) dlatego przy korzystaniu z profitów za przedłużenie umowy (np. dodatkowe minuty) zawsze czekałem aż sie skończą, żeby podpisać nową umowę...

#180148  autor: dechomenon
 04 maja 2007, 20:03
no właśnie i trzeci głos na to że przepadną bo wchodzisz od nowego okresu w zupełnie nową umowę...więc wykorzystaj wszystko co Ci zostało....

#180149  autor: stz
 04 maja 2007, 20:06
Dzięki wszystkim za informację. Dzwonię gdzie się da, ale brak więcej znajomych, a i tematy się pokończyły.

#180154  autor: gm
 04 maja 2007, 21:00
stz pisze:Dzięki wszystkim za informację. Dzwonię gdzie się da, ale brak więcej znajomych, a i tematy się pokończyły.
Ile Ci tego jeszcze zostało?

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#180155  autor: stz
 04 maja 2007, 21:02
gm pisze:
stz pisze:Dzięki wszystkim za informację. Dzwonię gdzie się da, ale brak więcej znajomych, a i tematy się pokończyły.
150 minut do wszystkich i 4 godz. na stacjonarne i do Plusa w ramach DWiW.

#180167  autor: gm
 04 maja 2007, 21:40
stz pisze:
gm pisze:
150 minut do wszystkich i 4 godz. na stacjonarne i do Plusa w ramach DWiW.
No to sporo. Trudno, będziesz musiał zapomnieć o tym chyba, że do tej pory pomniejszyłeś te stany.

#183667  autor: mayapur
 15 maja 2007, 20:28
tak na wszelki wypadek to bylbym ostrozny z "wydzwanianiem" wszystkich minut przed wejsciem nowej taryfy. Nie wiem jak to jest akurat w Plusie, ale na podstawie tego jak jest w Erze, radze ostroznosc i ewentualne zasiegniecie informacji w BOKu Plusa. Chodzi o to,że jesli podpisujesz aneks do umowy, i oferta aneksowa wchodzi na konto w trakcie trwania cyklu rozliczeniowego, to zarowno minuty jak i abonament zostaja proporcjonalnie rozliczone w stosunku do dni w cyklu rozliczeniowym. Proporcjonalne rozliczenie tyczy sie oczywiscie "starego" jak i "nowego" abonamentu/taryfy. Podkresle raz jeszcze że pisze to w oparciu o to, jak to sie odbywa w Erze. Po podpisaniu takowego aneksu wszystkie zmiany sa widoczne jako "wyrównania za okre x do y".
pozdrawiam

#183672  autor: gm
 15 maja 2007, 20:34
W Plusie jest tak jak ktoś napisał wcześniej. Nowy plan taryfowy jak i wszelkie zniżki związane z przedłużeniem umowy wchodzą w życie z pierwszym dniem okresu rozliczeniowego.
Czy widział już ktoś swoją oferte ANZ po wprowadzeniu tary KUBALI? Czy są dostępne jeszcze GODZINY ze starymi Dodanymi Pakietami?

#183675  autor: mayapur
 15 maja 2007, 20:41
gm pisze:W Plusie jest tak jak ktoś napisał wcześniej. Nowy plan taryfowy jak i wszelkie zniżki związane z przedłużeniem umowy wchodzą w życie z pierwszym dniem okresu rozliczeniowego.
dzieki, dobrze wiedziec :-)

#183688  autor: kuken
 15 maja 2007, 21:05
gm pisze:Czy widział już ktoś swoją oferte ANZ po wprowadzeniu tary KUBALI? Czy są dostępne jeszcze GODZINY ze starymi Dodanymi Pakietami?
Dzisiaj miałem telefon od konsultanta i proponował mi w ramach ANZ, GODZINY z możliwością uruchomienia Wszystkich Dodanych Pakietów, tak więc na to wygląda że są dostępne.

#183694  autor: Kaczy
 15 maja 2007, 21:58
kuken pisze:GODZINY z możliwością uruchomienia Wszystkich Dodanych Pakietów, tak więc na to wygląda że są dostępne.
Dostępne jest ANZ w taryfach Godziny i Kubali. W sumie promocje są zbliżone.
Nie wiedziec czemu w POS nie ma dostępnych opcji rabatu na abonament dla taryf Godziny i Kubali. Są tylko dla Nowego Plusa.

#183712  autor: gm
 15 maja 2007, 22:20
Kaczy: nie ma nawet rabatu w GODZINACH na 18 miesięcy? Ja cieszę się, że przedłużyłem umowę na GODZINY z rabatem 50% na 12 miesięcy.

#183715  autor: Kaczy
 15 maja 2007, 22:25
gm pisze:Kaczy: nie ma nawet rabatu w GODZINACH na 18 miesięcy?
W POS`ach nie. Ale konsultanci mają takie opcje dostępne.

#183722  autor: gm
 15 maja 2007, 22:33
No to pozbawili punkty sprzedaży dosyć nocnego argumentu, żeby klient podpisał w punkcie umowę z rabatem. A to przecież dla punkty dodatkowa kasa. Zresztą sam wiesz, że udział ofert PWA I ANZ jest coraz większy w stosunku do wszystkich umów podpisanych w punkcie.

#183725  autor: Kaczy
 15 maja 2007, 22:38
gm pisze:No to pozbawili punkty sprzedaży dosyć nocnego argumentu, żeby klient podpisał w punkcie umowę z rabatem. A to przecież dla punkty dodatkowa kasa.
No własnie ostatnio tak straciłem klientkę.
gm pisze:Zresztą sam wiesz, że udział ofert PWA I ANZ jest coraz większy w stosunku do wszystkich umów podpisanych w punkcie.
Ja ostatnio osiągam wyniki ok 1 ANU na 3-4 PWA :D

#183726  autor: gm
 15 maja 2007, 22:43
Nie dostajesz pisemek od Regionalnego z Polkomtelu, że za dużo PWA? :-)

• Strona 70 z 147
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 147
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70