• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#182603  autor: babeo
 12 maja 2007, 15:05
Ponoć Simplus ma ponownie wprowadzić darmowy numer. Będzie to pewnie jednak też na "jakiś czas".

#182606  autor: Rudirudi
 12 maja 2007, 15:15
Witam,

Mam właśnie taką sytuację. Do dziewczyny mam 100 km. Ona ma telefon w Mix Plusie i za 10 złotych może aktywować darmowy numer (łącznie z wysyłaniem smsów). Wcześniej miałem telefon w TakTaku (nadal go mam) i jakiś miesiąc temu kupiłem Simplusa. Dzięki temu Ona może do mnie dzwonić 24 godziny na dobę, a ja mam do Niej smsy po 1 gr.Rozwiązanie chyba najlepsze dla pary.

Pozdrawiam

#183068  autor: marcinb
 14 maja 2007, 08:56
Powiem szczerze że mam mętlik w głowie. ;)

Mam pytania pomocnicze dla plus(z)owych ekspertów:
1. Czy w Superkarcie można miec swojaki? Widziałem na stronie że tak (zadaje pytanie i sam sobie odpowiadam) i np. ona biorąc tam nr będzie sobie mogła uaktywnić jego nr w plusie jako swojaka za 2 zł/m-c?
2. A co z nim? Móglby (tak sądzę??) przejść na Mixa przy przedłużeniu umowy (maj br.) i wybrać ją (jej nr w superkarcie) jako darmowy, ale wyczytałem na stronie że to dotyczy nowych klientów mixa, jak on będzie potraktowany przy przedłużeniu umowy, jako nowy klient? Wydaje mi się że nie bałdzo... A w ogóle można sobie zażyczyć przejście z abo na mixa?
3. A może jakieś prostsze rozwiązanie - Ona superKarta10 + swojak, on zostaje przy abo i wybiera też ją jako swojaka lub dodawanie godzin i wybór opcji "Do 3 wybranych numerów (Swojaków) w sieci Plus i stacjonarnych"...
4. Lekka modyfikacja tego powyżej:
Ona superKarta10 + swojak, on zostaje przy abo, zmienia na
taryfę Kubali i wybiera ja jako "Wybrany numer w Plusie", tak jak pisaliście chyba darmowy przez pierwsze 6 mies., później 10 zł/m-c (??).

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#184162  autor: dechomenon
 17 maja 2007, 09:38
tutaj masz o superkarcie..jak sam sobie odpowiedziałeś można dodać swojaki na tej samej zasadziej jak w godzinach ! klik
jak na razie z mixa na abo nie można przejść, a reszta to już jest opcja dowolności i kombinacji...najlepiej chyba wziąć tanie abo i darmowy numer....a druga osoba może dawać zawsze cyka np. z tej super karty ! to jeden z wariantów !