• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #178913  autor: BUGIMAN
 30 kwie 2007, 19:05
[K800i] Mam pytanie co zrobić aby pozbyć się (moim zdaniem) paskudnego menu dodawanego przez mojego operatora w telefonach opatrzonych jego logo. Czy jest możliwość przywrócenia oryginalnego wyglądu i kształtu ikonek menu SE bez wgrywania softu a tym samym utraty gwarancji na telefon? [/quote][/list]

Nie bierz życia na poważnie bo i tak nie wyjdziesz z niego żywy:)

#178914  autor: przemek910
 30 kwie 2007, 19:06
BUGIMAN pisze:Czy jest możliwość przywrócenia oryginalnego wyglądu i kształtu ikonek menu SE bez wgrywania softu a tym samym utraty gwarancji na telefon?
Niestety nie...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#178917  autor: Irek
 30 kwie 2007, 19:13
Tylko wgranie nowego softu jakimś klientem do tego przeznaczonym np. DaVinci, czy Kulan Kendi. Niestety to jest płatne!

"And one more thing..."

#178938  autor: przemek910
 30 kwie 2007, 20:24
IreQ pisze:Tylko wgranie nowego softu jakimś klientem do tego przeznaczonym np. DaVinci, czy Kulan Kendi. Niestety to jest płatne!
Ale tracimy garancję za ingerencję w sofcie.
BUGIMAN pisze:Czy jest możliwość przywrócenia oryginalnego wyglądu i kształtu ikonek menu SE bez wgrywania softu a tym samym utraty gwarancji na telefon?

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#178948  autor: Irek
 30 kwie 2007, 21:17
Tak rzeczywiście nie doczytałem.

"And one more thing..."

#180687  autor: grobelas
 06 maja 2007, 18:35
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć (jeżeli oczywiście wiecie :-) jaka jest dokładnie róznica między orange menu w k800i, a tym oryginalnym wgrywanym przez SE? To że są inne ikonki, to wiem, ale czy jest coś jeszcze? Drugie pytanie: czy ktoś z Was wgrywał już oryginalny soft SE poprzez DaVinci - czy były z tym problemy i jakie zauważył różnice w porównaniu z orange menu? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam

#180699  autor: yagi
 06 maja 2007, 19:34
Na pewno telefon przyspieszy...

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#180813  autor: gomez1982
 06 maja 2007, 23:26
grobelas pisze:Chciałbym się dowiedzieć (jeżeli oczywiście wiecie :-) jaka jest dokładnie róznica między orange menu w k800i, a tym oryginalnym wgrywanym przez SE?
Znając życie za pomocą Orange Menu telefon ma zablokowane jakieś opcje co miał pierwotnie wymyślone przez producenta.Bo tak się dzieje z każdym telefonem w tej sieci i nie sądzę by k800i był tu wyjątkiem.

#180923  autor: szperacz87
 07 maja 2007, 15:56
Ja już troche czasu mam K800i właśnie w Orange i w sumie nie dostrzegam różnicy miedzy funkcjami w sofcie Orange a funkcjami opisanymi w oryginalnej instrukcji, ktora odnosi sie do oryginalnego softu.
Pozatym do ikonek można sie przyzwyczaić - poza innym kształtem jest w nich wiecej koloru pomarańczowego ale to już take "zboczenie" opa.