• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #180136  autor: KaxxL
 04 maja 2007, 19:22
Witam
Dzisiaj po usilnych probach ustawienia GPRS zeby ERAGG dzialalo podal mi chyba soft. Na poczatku wylaczal sie na karcie ERY na ORANGA ladnie wszystko chodzilo. Jednak potem wylaczyl sie przy probie polaczenia z internetem przez GPRS w ORANGU. Tel sie wylaczyl i nie chce sie wlaczac tzn: wlacza sie pokazuja sie rece laduje sie do tapety pokazuje stan bateri chwyta zasieg i tel sie wylacza. Reaguje na ladowarke. Jezeli wyjme karte i go wlacze pokazuje sie WSTAW KARTE.
Czego to wina softu jak podejrzewam? Czy tez czegos innego juz raz mialem taka sytuacje ze rano po nocy calego ladowania znikly kontakty i zasieg po wyjeciu bateri wszystko ladnie zaczelo dzialac
Czekam na odpowiedz pozdrawiam

PS: Wersja softu to 3,66 chyba (November)
PS2:Jest jeszcze rok gwarancji ale nie wiem czy obowiazuje bo nie ma simloka :(?

Pozdrawiam.

#180151  autor: przemek910
 04 maja 2007, 20:38
Ponoć były 'kwiotki' przy połączeniach GPRS w sieci Era na wersjach softu (no wlasnie nie pamietam na ktorych). Zalecałbym wgranie nowego softu - najnowsza wersja to bodajze 3,70

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#180158  autor: KaxxL
 04 maja 2007, 21:04
Ale gdzie mam to zrobic i jak? w byle jakim komisie mi to zroba? ew czy moge zrobic to sam? ;]

Dzieki za odpowiedz

#180159  autor: przemek910
 04 maja 2007, 21:05
Sam nie, w jakimś lepszym komisie by Ci to zrobili za drobną opłatą...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#180163  autor: KaxxL
 04 maja 2007, 21:16
Ok dzieki w poniedzialek udam sie do komisu ;)
Pozdrawiam
Mam nadzieje ze to sam soft, tak? zeby mi nie wciskali jakis glupot jak to bywa w komisach ;]

[ Dodano: 2007-05-04, 21:58 ]
Jak szybko wcislem menu po wlaczeniu tela to nawet udalo mi sie wlaczyc menu...

#180335  autor: parzyte
 05 maja 2007, 13:01
Najnowsza wersja softu obecnie to v 03.88

[center]ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek[/center]