jeszcze zależy jakie nieorginalne kupisz... jeśli takie np.z rynku firmy"bateria" to rzeczywiście mogą być problemy, ale jeśli taką np. firmy "forewer" albo coś w tym stylu to raczej powinny być oki...
w swojej 7650 miałem 1200mAh suxessa i mi trzymała tydzień... po roku użytkowania były 3-4 dni, ale jak leżała, to nawet 6
Mnie trzyma okolo 3, 4 dni srednio rozmawiam okolo 30 min. dziennie plus okolo 20 sms odbieranych i wysylanych, do tego dochodza zdjecia, i gry ale w ograniczonej ilosci. Zarowno z tego co czytalem a takze z uzytkowania 6230 to K750i wypada o niebo lepiej
ja mialem 6230, ale musialem oddac... Chce teraz cos kupic, ale martwi mnie w se menu, zbyt dlugo sie po nim porusza i chyba w 6230 bylo szybciej. A powiedz mi czy glosno graja mp3/radio na glosniku zewnetrznym w porownaniu z nokia?? a i jak klawiatura, bo przyciski sa blisko siebie
rzeczywiscie w SE troche dluzej musze nie ktorych opcji szukac, ale to chyba tylko z tego powodu ze prawie zawsze mialem nokie i jest to moj pierwszy SE , choc musze powiedziec ze teraz prawie po 2 miesiac uzytkowania go jest wszystko ok, co do glosnika zewnetrznego to wydaj mi sie na moj sluch SE gra glosniej, a klawiatura rzeczywiscie mialem podobne obawy jak Ty ale musze przyznac ze bardzo dobrze sie zniej korzysta.
ja tez mialem nokie 6230, ale musialem oddac...
jedynie w se nie podoba mi sie menu tzn. za dlugo sie po nim porusza, w 6230 wszystkie operacje robilo sie szybciej. a Druga sprawa to jak glosno gra radio/mp3na zew glosniku, glosniej niz w Nokii??