Użytkownik
JacekS
To jest problem, poniewaz jeżeli kupiłem telefon za taka kase i w Polsce to chciałbym aby wszystko było w nim ok. Wiem że moge pisac bez polskich liter, ale skoro używam jezyka polskiego to chce pisac używajac polskich literdechomenon pisze:acenty to nie jest żaden problem każda nowa nokia nie radzi sobie z polskimi znakami diaktrycznymi czyli właśnie tak się dzieje jak piszesz 'ś.ł.ź.itd.. są dwa rozwiązania włączenie angielskiego słownika w telefonie, albo aplikacja Nasms niestety wersja wygasła i teraz trzeba ją zakupić koszt ok 20zł bo to Czech jakiś zrobił ten program...Nasms usuwa polskie znaki diaktryczne, usuwa tez spacje między wyrazami i robi takie coś "WitamJestemNaPlazy" taki jest efekt końcowy(można tak ustawić ale nie trzeba)
ok ale masz telefon z tyle siana to chyba na program stać Cię za 20zł co ? odmówisz sobie 5piw i już masz...lub zastosuj obojętnie jaki przelicznik!jacenty1812 pisze:To jest problem, poniewaz jeżeli kupiłem telefon za taka kase i w Polsce to chciałbym aby wszystko było w nim ok. Wiem że moge pisac bez polskich liter, ale skoro używam jezyka polskiego to chce pisac używajac polskich literdechomenon pisze:acenty to nie jest żaden problem każda nowa nokia nie radzi sobie z polskimi znakami diaktrycznymi czyli właśnie tak się dzieje jak piszesz 'ś.ł.ź.itd.. są dwa rozwiązania włączenie angielskiego słownika w telefonie, albo aplikacja Nasms niestety wersja wygasła i teraz trzeba ją zakupić koszt ok 20zł bo to Czech jakiś zrobił ten program...Nasms usuwa polskie znaki diaktryczne, usuwa tez spacje między wyrazami i robi takie coś "WitamJestemNaPlazy" taki jest efekt końcowy(można tak ustawić ale nie trzeba)