• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #178796  autor: lwilczek
 30 kwie 2007, 12:42
Witam jestem posiadaczem n73 z ery od dwóch dni i mam pytanko czy da się zmienić wygaszacz oprócz tego który daje operator(jest jeszcze tekst i godzina) - czy musze w tym celu wgrać niebrandowy soft??. Ponieważ to pierwszy telefon z symbianem jaki mam(dawniej raczej SE i siemens) to dochodze po mału do tego jakie programu trzeba miać jako podstawę:

FFexplorer - menadżer plików
Autolock - jakiś prgram do aut. blok klaw.
Smarmovie - czy żeczywiście jest najlepszy do odtwarzania filmów?
odtwarzacz mp3- tylko jaki? - żeby miał wizualizacje i troche wiecej funkci niż ten podstawowy.
jakis słownik - ang-pol - jaki możecie polecić??
Cos jeszcze z fajnych programów?? podajcie dokładną nazwe to sobie znajde na necie...

gry i resztę jakoś tam poszukam...
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2007, 13:16 przez lwilczek, łącznie zmieniany 1 raz.

#178799  autor: przemek910
 30 kwie 2007, 12:52
lwilczek pisze:mam pytanko czy da się zmienić wygaszacz oprócz tego który daje operator(jest jeszcze tekst i godzina) - czy musze w tym celu wgrać niebrandowy soft??
Nie. To jest tryb oszczędzania - i baterii i wyświetlacza. Możesz ustawić sobie wygaaszacz, lecz po chwili on zniknie i pojawi się data i godzina. Tak samo jest w SE k750i.

Źle nazwałeś temat. Nazwij wg zasady - [model] problem.

Zobacz na www.symbianos.pl

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#178810  autor: piotrz
 30 kwie 2007, 13:51
lwilczek pisze:
jakis słownik - ang-pol - jaki możecie polecić??
xlator.

mp3-hmm...bardzo podoba mi się LCG jukebox..

wygaszacz-jeśli chodzi o standard to nie zmienisz na jakiś obrazek, itp. potrzeba jakiegoś programu. poszukaj chociażby na www.my-symbian.com

tak, smartmovie jest the best :oops: jest Divx player jeszcze, jest głośniejszy, ale mi nie przypadł do gustu.

#514767  autor: arek.85
 11 lis 2011, 12:13
Witam mam do was pytanie co to jest za wygaszacz w tej noki da się go sciągnąć bo zależy mi na tym włąśnie że piszę np ta warszawa w wygaszaczu do teraz nie udało mi sie takiego znaleść proszę o pomoc na symbiana s60v3

http://www.telepolis.pl/grafika/arty/No ... e71_66.jpg

#514784  autor: dario321
 11 lis 2011, 12:33
wlacz informacje o sieci :wink:

#514793  autor: arek.85
 11 lis 2011, 12:41
mam właczone cały czas pisze mi nazwę ale na ekranie głównym a mi chodzi o to żeby mi to pisało na wygaszaczu ekranu jak na tym zdjęciu bo na clock to nie działa