• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 69 z 147
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 147

#176375  autor: Antalus
 22 kwie 2007, 08:25
Witam,
Wynik drugiej rozmowy z konsultantem z lojalki jest taki, iz we wtorek przyjezdza do mnie kurier z nowym D600. Pozatym przez 6 miesiecy mam do plusa dodatkowy pakiet 120 minut,darmowe weekendy i wieczory takze przez pol roku.Oraz darmowe swojaki do ktorych na pol roku mam 600 minut na 3 osoby.
Dla mnie jest to wystraczajace,wiem ze na nic wiecej nie moge liczyc.Najwazniejsze ze bede miec normalna komorke ktora bedzie mi sluzyc kolejne dwa lata.
Pozdrawiam
Rafał

#178448  autor: gm
 29 kwie 2007, 10:56
Pewnie już czytaliście newsa o planowanych zmianach w Dodawaniu Pakietów w taryfach GODZINY. Ciekawe czy przy przedłużeniu umowy, np. na 12 miesięcy też będę miał możliwość dodawania pakietów na starych warunkach. Z drugiej strony obawiam się, że raczej nie, bo Dodawanie Pakietó ma charakter promocji a nie jest to usługa ujęta na stałe w cenniku.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#178454  autor: Kaczy
 29 kwie 2007, 11:08
Jeśli pozostawią możliwość pozostania przy obecnych Godzinach to myślę, że i Dodawanie Pakietów zostanie po staremu.
Jenak na 100% nie da się na tą chwilę nic powiedzieć.

...::: Made for loneliness :::...

#178455  autor: mardall
 29 kwie 2007, 11:09
Dawno mnie tutaj nie było ale widzę, że walka trwa ;-))) oczywiście o jak najlepsze warunki przedłuzenia. Ja dopiero w grudniu będę przedłużał więc na razie tylko z ciekawości będę tu zagladał ;)
Grzegorz - myslę że przy przedłużaniu po wprowadzeniu "odświeżenia" tylko nowe pakiety będą mozliwe...

#178472  autor: gm
 29 kwie 2007, 11:35
mardall pisze:Dawno mnie tutaj nie było ale widzę, że walka trwa ;-))) oczywiście o jak najlepsze warunki przedłuzenia. Ja dopiero w grudniu będę przedłużał więc na razie tylko z ciekawości będę tu zagladał ;)
Grzegorz - myslę że przy przedłużaniu po wprowadzeniu "odświeżenia" tylko nowe pakiety będą mozliwe...
obawiam się, że i starym użtkownikom z aktualną umową zabiorą Dodawanie Pakietów na aktualnych warunkach. Stare po prostu znikną, bo są dadane jako promocja i moze się okazać, ze juz od maja bedą tylko nowe, jak dla mnie gorsze. Cgyba będę musiał Teściom wykombinować jakiegos MixPlusa z długim kontem ważności jako numer do Swojaków. Niestety martwi mnie problem likwidacji połączeń na stacjonarne w ramach pakietu DWiW.

#178490  autor: mardall
 29 kwie 2007, 12:07
Właśnie trak myslę. że obecne pakiety po prostu znikną po odswieżeniu...szkoda bo do matuli mam ustawione na stacjonarny, reszta w plusie więc nie ma problemu, a do mamusi będę z biznesu gadał ;-)

#178496  autor: stz
 29 kwie 2007, 12:14
Ja podpisałem umowe wczoraj bez aparatu. Jak zabiora te pakiety na stacjonarne, to zaraz przechodzę do Play'a, nawet gdybym miał zapłacic te 300 złotych kary. Dostanę za przeniesienie nr 120 minut gratis, umowa na rok. Jak obliczyłem w Play będę miał miesiecznie około 300 minut do wszystkich za 50 zł. 140 w ramach abonamentu oraz około 150 minut za rozmowy przychodzące, gdyż takich rozmów ponad 2 minuty mam w miesiącu sporo, gdyż mój telefon jest na stronie internetowej firmy w której pracuję i klienci często dzwonia na mój numer.

#178500  autor: gm
 29 kwie 2007, 12:18
stz pisze:Ja podpisałem umowe wczoraj bez aparatu. Jak zabiora te pakiety na stacjonarne, to zaraz przechodzę do Play'a, nawet gdybym miał zapłacic te 300 złotych kary. Dostanę za przeniesienie nr 120 minut gratis, umowa na rok. Jak obliczyłem w Play będę miał miesiecznie około 300 minut do wszystkich za 50 zł. 140 w ramach abonamentu oraz około 150 minut za rozmowy przychodzące, gdyż takich rozmów ponad 2 minuty mam w miesiącu sporo, gdyż mój telefon jest na stronie internetowej firmy w której pracuję i klienci często dzwonia na mój numer.
Poczekamy, zobaczymy co dadzą woficjalnej wersji. Mam nadzieję, że kto używał tego wcześniej pozostawią te stare pakiety, choć to mało prawdopodobne.
***stz: to dlaczego wczoraj nie podpisałeś od razu umowy z PLAY?

#178508  autor: stz
 29 kwie 2007, 12:24
gm pisze:
stz pisze:Ja podpisałem umowe wczoraj bez aparatu. Jak zabiora te pakiety na stacjonarne, to zaraz przechodzę do Play'a, nawet gdybym miał zapłacic te 300 złotych kary. Dostanę za przeniesienie nr 120 minut gratis, umowa na rok. Jak obliczyłem w Play będę miał miesiecznie około 300 minut do wszystkich za 50 zł. 140 w ramach abonamentu oraz około 150 minut za rozmowy przychodzące, gdyż takich rozmów ponad 2 minuty mam w miesiącu sporo, gdyż mój telefon jest na stronie internetowej firmy w której pracuję i klienci często dzwonia na mój numer.
Poczekamy, zobaczymy co dadzą woficjalnej wersji. Mam nadzieję, że kto używał tego wcześniej pozostawią te stare pakiety, choć to mało prawdopodobne.
***stz: to dlaczego wczoraj nie podpisałeś od razu umowy z PLAY?
Nie wiedziałem o tym zamieszaniu z nowymi pakietami, a wczoraj miałem ostatni dzień na podpisanie nowej umowy, bo okres rozliczeniowy kończy mi się 4 maja. Ale umowę zawsze można zerwać. Na te 300 złotych mnie stać. Nie lubię być robiony w balona i ta kara dla mnie nie jest najważniejsza. Myślę, że Plus sie opamieta, bo zawsze największe wzburzenie u klientów budzi to, jeżeli komuś sie coś zabiera, nawet jeśli była to promocja. Nawet TPSA nie robi takich rzeczy, bo jak ktoś miał np. neostradę 128 to mu sami ją zwiększyli bez żadnej doplaty.

#178511  autor: mardall
 29 kwie 2007, 12:25
Ja tak co 5 minut myślę inaczej, raz że te pakiety znikną odrazu i zostanie po nich tylko wspomnienie, a dwa że jak ktoś ma je aktywne to mu pozostawią po staremu ;-))) chyba lepiej faktycznie poczekać do oficjanlej informacji...

#178512  autor: stz
 29 kwie 2007, 12:27
mardall pisze:Ja tak co 5 minut myślę inaczej, raz że te pakiety znikną odrazu i zostanie po nich tylko wspomnienie, a dwa że jak ktoś ma je aktywne to mu pozostawią po staremu ;-))) chyba lepiej faktycznie poczekać do oficjanlej informacji...
Masz rację. Trzeba poczekać. Na razie na moim E-boku są stare pakiety. Zobaczę jak będzie od 5 maja, jak w życie wejdzie moja nowa umowa.

#178513  autor: gm
 29 kwie 2007, 12:28
Podpisałeś umowę ANZ przez Konsultanta pod 2699 czy w salonie? Obawiam się, że przy tej drugiej opcji możesz nie zdążyć przed 5 maja z wdrożeniem nowej taryfy, czyli rabatu 50%.

#178515  autor: stz
 29 kwie 2007, 12:33
gm pisze:Podpisałeś umowę ANZ przez Konsultanta pod 2699 czy w salonie? Obawiam się, że przy tej drugiej opcji możesz nie zdążyć przed 5 maja z wdrożeniem nowej taryfy, czyli rabatu 50%.
Umowę podpisałem w m-punkcie i na niej mam napisane, że rabat będzie 50% naliczany od 5 maja. To mam na papierze i tego mi nie zabiorą. Mam też maila od konsultanta z pakietami jakie będę miał mozliwość aktywowania. Są tam pakiety z rozmowami na stacjonarne. Prawo nie działa wstecz, dlatego sądzę, że będę miał po staremu.

#178524  autor: Kaczy
 29 kwie 2007, 12:54
stz pisze:Umowę podpisałem w m-punkcie i na niej mam napisane, że rabat będzie 50% naliczany od 5 maja
Na umowach nigdy nie było napisane, od kiedy będzie przyznany rabat (w sensie konkretnej daty).
Jes tylko zapis, że zmiany wejdą od nowego okresu rozliczeniowego. Oraz to, że w przypadku zmian, które następują w terminie mniejszych niż 7 dni do najbliższego okresu rozliczeniowego zmiany te mogą nie wejść od najbliższego okresu rozliczeniowego.

...::: Made for loneliness :::...

#178664  autor: memphisto
 29 kwie 2007, 21:40
jutro chce rozwiazac umowę z plusem... jakie dokumenty musze przygotowac i zabrac ze soba do salonu? czy znajdę gdzies w sieci wzór pisma rezygnacyjnego? co musze w nim ująć? z góry wielkie dzieki za pomoc!

#178699  autor: Prometo
 29 kwie 2007, 22:44
memphisto,

………………………… Jaworzno, dnia 30.04.2007r.

…………………………

Polkomtel S.A.
Biuro Obsługi Klienta
ul. Postępu 3
02-676 Warszawa

Niniejszym pismem zwracam się do Państwa z prośbą o rozwiązanie umowy zawartej na czas określony o świadczenie usług telekomunikacyjnych, która upływa z dniem …………………...
Prośbę swą motywuję tym, że w chwili obecnej nie jest mi potrzebny telefon komórkowy.

Mój nr telefonu: ………………….
Hasło abonenckie: ………………
Nr konta klienta: …………………

Z poważaniem

W lewym górnym rogu napisz swoje imię i nazwisko i adres zamieszkania ;-)

#178702  autor: Bolo1000
 29 kwie 2007, 22:47
Prometo pisze:Hasło abonenckie: ………………
Co to znaczy hasło abonenckie ?

#178703  autor: przemek910
 29 kwie 2007, 22:47
memphisto pisze:jutro chce rozwiazac umowę z plusem... jakie dokumenty musze przygotowac i zabrac ze soba do salonu? czy znajdę gdzies w sieci wzór pisma rezygnacyjnego? co musze w nim ująć? z góry wielkie dzieki za pomoc!
udajesz się do salonu - oni piszą pisemko i wysyłają...

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#178707  autor: Prometo
 29 kwie 2007, 22:50
Bolo1000 pisze:Co to znaczy hasło abonenckie ?
Przykładowo dzwonisz do BOA podajesz numer telefonu, imię i nazwisko i hasło abonenckie po którym cię identyfikują jako abonenta. Może być np. czerwony rower, zielona trawa, pelerynka itp.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl

#178708  autor: Bolo1000
 29 kwie 2007, 22:52
Prometo pisze:Przykładowo dzwonisz do BOA podajesz numer telefonu, imię i nazwisko i hasło abonenckie po którym cię identyfikują jako abonenta. Może być np. czerwony rower, zielona trawa, pelerynka itp.
W plusie jest plus kod 5, ale wątpię by było to potrzebne do rozwiazanai umowy w plusie.
  • Strona 69 z 147
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 147
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69