Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Warunki oferty:
1. Z oferty może skorzystać każdy Użytkownik, który wykonał z karty SIM Tak Tak pierwsze połączenie nie później niż do dnia 30.04.2007r (włącznie).
2. Warunkiem uczestnictwa w promocji jest jednorazowe uzupełnienie konta przez Użytkownika kwotą minimum 50zł brutto w okresie trwania promocji.
3. Po spełnieniu warunków udziału w promocji, konto Użytkownika zostanie uzupełnione promocyjnym Pakietem.
Mysle ze na przyznanie minut bedziesz musial poczekac, daj czas Erze i sprawdz za jakis czas czy dodali Ci Erajednostki. Daj znac jak cos się zmieni:)hubertd pisze:doladowalem dzisiaj konto za 50zl i nie dostalem zadnych erajednostekdlaczego ?? jesli to wazne to byla zdrapka. mam aktywna usluge bonus. sprawdzilem na itaktak i z tego mam 6 minut. niestety o promocyjnych erajednostkach ani widu ani slychu
wlasnie doczytalem5. Doładowanie konta promocyjnym Pakietem nastąpi w ciągu 72 godzin od momentu spełnienie przez Użytkownika warunków i zostanie potwierdzone SMS-em.
Dzieki za odpowiedz, co do sms-ow/mms-ow to wiem ze przepadaja po 30 dniachkameT pisze:Są zamrożone. Erajednostki nigdy nie przepadają. Za te smsy po 1gr po 30 dniach