Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
W nowej ofercie nie dostrzegłem specjalnie jakiegoś dużego plusa, ale powiem Ci o ogromnym plusie w momencie podpisywania przeze mnie cyrografu, a mianowicie 1 darmowy numer, gdzie w innych sieciach takiej opcji nie było!Prometo pisze:Powiedz jaki duży plus jest w nowej ofercie Orange.
Otóż to. "Kiedyś" było lepiej. Nowe oferty Orange to strzelanie na oślep z nadzieją, że jacyś naiwni się na to złapią.PiKi pisze:W nowej ofercie nie dostrzegłem specjalnie jakiegoś dużego plusa, ale powiem Ci o ogromnym plusie w momencie podpisywania przeze mnie cyrografu, a mianowicie 1 darmowy numer, gdzie w innych sieciach takiej opcji nie było!Prometo pisze:Powiedz jaki duży plus jest w nowej ofercie Orange.
kiedys era to dawala, teraz wpechneli internet w komie za "free"PiKi pisze:1 darmowy numer, gdzie w innych sieciach takiej opcji nie było!
Ale temat jest jak pozostali, a nie tylko Orange.frgt/10 pisze:Tak gadacie, że orange to i orange tamto
A czemu miał by się nie zgodzić - wytłumacz mi, bądź udowodnij to.Mulder pisze:Bo sama Play się na taką obniżkę nie zgodziła (opłaty interconnect). I niby to inni zniechęcają do Play?
Bez przesadyKrisu6230i pisze:kiedys era to dawala, teraz wpechneli internet w komie za "free"PiKi pisze:1 darmowy numer, gdzie w innych sieciach takiej opcji nie było!
strat by raczej nie ponosila ale duzo mniej by zarobila na tych polaczeniach a z tego co mowil ktos tam z orange to chcieli utrzymac jednakowa marze na kazdym polaczeniu...ilka pisze:Gdyby Orange mimo wszystko obniżyła tą stawke dla klientów ponosiłaby straty i tyle.
tak wiem ale ja pamietam jak ponad rokl temu byla swiateczna promo w ktorej za 80pln dostawalo sie pakiet 100 minut do ery 80 do wszystkich plus darmowy numer, i de facto taoferta trwala wlasnie do poczatku biezacego roku albo i dalejCYBER pisze:Bez przesady
To "kiedyś" to w przypadku ERY 11 kwietnia 2007 bodajże, a więc nie tak dawno...
Gdybyś się bardziej zagłębił to byś zrozumiał!Rradzio pisze:ehhh porównując ten kraj do każdego innego kraju na zachodzie konkurencja w telekomunikacji wygląda jak arena dla gladiatorów... brak zasad... pije do orange, co zrobiło ze stawkami do play... śmiech na sali
A na jakiej podstawie tak twierdzisz?roxa pisze: Dla mnie to nie ma racjonalnego uzasadnienia.. orange jest ogólnie drogi więc raczej powinien obniżać ceny a nie je podność, tym bardziej że jakość świadczonych przez nich usług spada.. no ale cóż, taka ich polityka