- Wszystko, co związane z Symbianem
Na allegro możesz najprędzej kupić za ok. 600 zł a w gazetach to nigdy nic nie wiadomo
.::d(-_-)b::.
no są za 600 ale z rozwalonym wyświetlaczem, zalane, przejechane przez samochód 

.::d(-_-)b::.
Ale wątek jest chyba o 3660, a nie 6600
Miałem ten telefon 2 miesiące. Oprogramowanie jedno z nowszych (5 i coś tam). Telefonik chodził bardzo ładnie. Przyciski działają świetnie, są dobrze wyczuwalne. Środkowy joy również. Jak dobrze pamiętam telefon nie ma zoomu, można tylko regulować sobie wielkością zrobionych już zdjęć. Wszystkie aplikacje i menu nie chodziły może tak szybko jak np. w 6230, ale szybko można było się przyzwyczaić. Ogólnie, to dobry telefon, żadnych zawieszek, polifonia nie najgorsza, zdjęcia całkiem ładne, jakość rozmowy znośna. Z minusów to przyczepić się można do tylnej klapki od bateri (dość mocno lata), jakość vide słaba i krótka (ok. 11 sek.), problem z polskimi znakami w sms. Tyle zdążyłem zauważyć.
600-700 zł (Allegro), to cyba dobra cena.

600-700 zł (Allegro), to cyba dobra cena.
witam, ja mialem niecaly miesiac temu jeszcze 3660 ale sprzedalem i kupilem 6230 a wiec 3660 nie ma zooma, bardzo malo trzyma bateria (1-2 dni) filmiki ktore robisz w standardowym programie moga miec maksymalnie 10sec i do tego skacza jak je ogladasz na telefonie.
Axel
Potrzebuje program Mobile Sync Tool. Jeżeli ktoś go ma lub może mi podać linka do strony z której mogę ten program ściągnąć byłbym bardzo wdzięczny.