• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #17460  autor: Buzka_17
 15 wrz 2005, 16:18
WItam ja mam pytanie, bo widzialem motke mpx220 w orange a czy bedzie tez w idei ? czy kto moze mi odpowiedziec? i czy mozna bezprblemowo na niej sluchac mp3 i nakrecac filmy? i czy mozna oglodam filmy w formacie 3gp (czy jakos tak podobnie) , ? intersuje mnie wypasiony tel chamshell i ona mi sie bbb podoba

Piłka nożna rulez

#17481  autor: Frasio
 15 wrz 2005, 16:41
1. Idea zmieni się w orange więc nie wiem o co ci chodzi.
2. Ma mp3 video (raczej) i jak ma to video to 3gp odtwarza na pewno.

Obrazek

#17485  autor: Dragon
 15 wrz 2005, 16:49
Jemu chodzilo o to ze w zagranicznych sieciach Orange jest ta Motka dostepna i czy bedzie w Polsce jak juz wejdzie Orange, no ja mysle ze tak, w koncu miedzy innymi na tym ma to polegac, a co do mp3 to sa na pewno, tak samo z kreceniem filmow (a nawet jakby nie bylo to mozesz sobie zainstalowac odpowiedni program)
 #18430  autor: Buzka_17
 20 wrz 2005, 08:54
spodobal mi sie bardziej inny tel samsung z300 , ktory jest w polskiej ofercie orange, terasz czeam na niego :p

Piłka nożna rulez