• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

Co sądzisz o Planie na rozmowy w Orange ?

Bardzo korzystna oferta
Brak głosów
0%
Dobra oferta
2
33%
Lipa, ale ludzie i tak to kupią
1
17%
Ujdzie
Brak głosów
0%
Kompletna klapa
3
50%
 #174427  autor: patyk
 16 kwie 2007, 08:31
Plan na rozmowy
Jak to przeczytałem to myślałem, że jest tu jakiś błąd, ale skoro nikt tego nie poprawia to chyba tak jest na prawdę ...

Nie wiem co wy o tym sądzicie ale dla mnie to jest już lekka przesada.
1. 90 minut za 35zł na ORANGE ( w Erze 80 za 40zł do wszystkich, w Play 143 za 50zł też do wszystkich)

2. Cena minuty do innych sieci doliczana do abonamentu (czyli aby nie przekroczyć należy dzwonic tylko do Orange i na stacjonarne)

3. Dziwne rozliczanie sms-ow (im wiecej minut tym mniej sms-ow)

4. Drozej do Play ?

5. Po wykorzystaniu minut cena do Orange to aż 60gr !

To ma być plan na rozmowy ? Przeciez jak ktos to wezmie to przez dwa lata bedzie uwazal do jakiej sieci dzwoni, bo polaczenie poza ukochana siec bedzie zwiekszalo miesieczna kwote splaty. Chore. Nie uważacie ?

Idea - Łączy z ludźmi !

#174428  autor: Klusek
 16 kwie 2007, 08:37
Chore czy nie chore nikt przecież nie zmusza do podpisywania umowy. Przecież każdy przed podpisaniem umowy zna warunki i zasady korzystania z oferty i decyduje się na nią świadomie a skoro się decyduje to najwidoczniej mu ona pasuje.
Takie jest moje zdanie. Z zasady nie krytykuję ofert z których nie korzystam, bo momo tego, że mi może ona nie odpowiadać, ale dla kogoś innego może być idealna.

Obrazek
Obrazek

#174432  autor: Kaczy
 16 kwie 2007, 09:21
Tutaj jest już temat o tym.

...::: Made for loneliness :::...
 #174447  autor: pyp
 16 kwie 2007, 10:45
patyk pisze:Plan na rozmowy
Jak to przeczytałem to myślałem, że jest tu jakiś błąd, ale skoro nikt tego nie poprawia to chyba tak jest na prawdę ...
Jak ja zobaczylem brak darnowych minut do sieci to tez sie ogromnie zdziwilem... Tak jak autor napisal że w ofercie abnamentowej innych sieci są rozmowy wliczone do innych, dodam jeszcze że w Plusie to za 55 zł mamy 90 Min do wszystkich/300sms/300mms... Uważam ze ten Plan sie zabardzo nie przebije, no chyba że ktos tylko dzwoni do Orange to ten plan moze byc koncepcja na oszczedność..

Pozdrawiam - pYp

#174451  autor: babeo
 16 kwie 2007, 11:01
Kaczy pisze:Tutaj jest już temat o tym.
Właśnie, więc ten można chyba zamknąć? Czyż nie?