Witam. Jakies 3 miesiace temu bylem w salonie Plusa zeby skonfigurowac MMS-y w telefonie. Gosc w salonie"przy okazji" zmienil mi platforme. Chodzi o zmiane sposobu rozliczania. Nie otrzymuje sie smsow "Wylacz i wlacz telefon", rozliczenie pokazuje sie na wyswietlaczu po kazdej rozmowie. Od tego czasu mam dziwne wrazenie ze stan konta dziwnie szybko maleje. Przed zmiana od paru lat tradycja bylo, ze doladowywalem konto kwota 50zl na 3 miesiace i starczalo na styk. Obecnie 50zl ucieka w przeciagu 1-1,5 miesiaca. Sprawdzam konto czesto i za kazdym razem jestem zaskoczony jego zmniejszeniem. Nie wiem co jest grane. Nie wydaje mi sie zebym czesciej rozmawial. Moze ktos ma podobne spostrzezenia? Chetnie wyslucham opinii innych uzytkownikow na ten temat. Pozdrawiam.
katran, a może poprostu korzytsasz tak jak dawniej a nie zauwazyłeś, że skończyła się jakaś promocja? Np taniej po 16 czy 18 ( nie pamiętam która to była godzina )
witam! Ja mam podobne spostrzeżenia na ten temat Ostatnio badałem stan konta i było coś koło 15 zł a 2 dni potem już koło 6zł a wcale tyle nie wygadałem (przynajmniej tak mi się wydaje). Nie wiem czy można składać jakieś reklamacje i ciekaw jestem jak im to udowodnię, że wygadałem mniej niż mi odjęli z konta
najlepiej udać się do sklepu/salonu firmowego i poprosić o szczegółowy biling..prześledzic i bedzie wiadome co jest grane! wtedy możesz złożyć reklamację!