• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #173537  autor: Portal
 13 kwie 2007, 09:35
Witam
Posiadam telefonik KE i510i i laptop w ktorym jest Bluetooth. W telefonie wlaczam ten BT ale nie da rady sie polaczyc - nie wykrywaja sie
Czy cos jeszcze trzeba ustawic w telefonie ?

#173577  autor: mation
 13 kwie 2007, 12:04
masz zainstalowane oprogramowanie od BT. dales wyszukiwanie urzadzen? jakiego programu uzywasz? nigdy nie zuywalem zadnych programow do laczenia sie z kompem bo laczylem sie przez irde :-D :-D i uzywalem wtedy standardowego od windy, ale MyPhoneExpoer powinien byc dobry do zarzadzania telefonem. (tylko nie wiem czy przez BT on tez dziala bo jak juz wspomnialem nie jestem za bardzo w temacie oprogramowania na kompa).

#173578  autor: Portal
 13 kwie 2007, 12:07
mation pisze:masz zainstalowane oprogramowanie od BT. dales wyszukiwanie urzadzen? jakiego programu uzywasz? nigdy nie zuywalem zadnych programow do laczenia sie z kompem bo laczylem sie przez irde :-D :-D i uzywalem wtedy standardowego od windy, ale MyPhoneExpoer powinien byc dobry do zarzadzania telefonem. (tylko nie wiem czy przez BT on tez dziala bo jak juz wspomnialem nie jestem za bardzo w temacie oprogramowania na kompa).
no mam oprogramowanie od BT poniewaz mam myszke do laptoptopa na BT i dziala poprawnie, dalem wyszukaj i nic nie znalazl - cos bede kombinowal jeszcze

#173580  autor: mation
 13 kwie 2007, 12:34
sproboj tym programem

#174161  autor: yagi
 15 kwie 2007, 10:17
A masz ustawione ujawnianie telefonu w ustawieniach BT?

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#177300  autor: Pshemeq
 25 kwie 2007, 08:45
Skoro myszke masz juz podpietą to mozesz miec w ustawieniach widoczność BT tylko dla jednego urządzenia... spróbuj połaczyć sie inną komą z lapem, a dla pewnosci mozesz jeszcze swoją komą nawiazac połączenie z innym urządzeniem BT... potem napisz co i jak;)

Instalacja słownika poprawnej polszczyzny w FF nie boli... ^^