• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#173153  autor: esox
 11 kwie 2007, 22:33
oficjalne info NOKIA POLAND w sprawie głośnosci dzwonków dla 6233 i innych - jesli dźwiek jest ustawiony na maksymalna głóśność to pierwsze 5 sekund sygnał dzwonka jest narastajacy mimo ustawienia sygnału połączeń przychodzacych na ciągły.

NOKIA Connecting People NOKIA 808 PureView_64GB & x230 :-)

#173199  autor: RadkoR
 12 kwie 2007, 03:25
balcer pisze:po rozmowie z Esox'em zmieniłem mój product code i zaktualizowałem mój soft "na dziko" u siebie w domu.
Warto było tracić gwarancję? :-/ Jeśli tak to już lepiej zrób to Phoenixem... :-/

Moderator Globalny forum Android.com.pl

#173259  autor: balcer
 12 kwie 2007, 10:59
RadkoR pisze:
balcer pisze:po rozmowie z Esox'em zmieniłem mój product code i zaktualizowałem mój soft "na dziko" u siebie w domu.
Warto było tracić gwarancję? :-/ Jeśli tak to już lepiej zrób to Phoenixem... :-/
ja wiem, jakoś się tym nie przejąłem. przywróciłem mój dawny product code za pomocą nss, dalej jest orginalny :) wszystko działa dobrze więc myślę, że warto
pozdro

#173310  autor: RadkoR
 12 kwie 2007, 13:57
balcer pisze:ja wiem, jakoś się tym nie przejąłem.
Aha, no ok, bo wcześniej pisałeś:
balcer pisze:Nie chce utraty gwarancji przez zmianę PC
:)

Moderator Globalny forum Android.com.pl

#173423  autor: nokix
 12 kwie 2007, 19:15
witam,
od kad pamietam zawsze nosze nokie jak cos sie dzieje do serwisu 4cv. co bym nie kombinowal z telefonem zawsze wszystko naprawiaja w ramach gwarancji, oczywiscie jesli jest jeszcze wazna. :> tak to jest w serwisach partnerskich firmy nokia ktorzy kase dostaja od nokii za ilosc naprawionych telefonow a nie za robienie "problemow". :D Takze polecam, naprawde warto. Poki co sa na razie tylko w Elblagu i W-wie ale dobre i to...:]

#173486  autor: balcer
 12 kwie 2007, 21:44
jeśli zmieniłem mój product code zrobilem update a następnie powróciłem do mojego orginalnego product code to jest duża szansa ze w przypadku konieczności wizyty w serwisie wyda się ta operacja?? takie nurtujące mnie pytanie :D

#173522  autor: esox
 13 kwie 2007, 08:29
balcer pisze:jeśli zmieniłem mój product code zrobilem update a następnie powróciłem do mojego orginalnego product code to jest duża szansa ze w przypadku konieczności wizyty w serwisie wyda się ta operacja?? takie nurtujące mnie pytanie

na 99% wszystko bedzie OK.

NOKIA Connecting People NOKIA 808 PureView_64GB & x230 :-)