• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #173088  autor: marektomek
 11 kwie 2007, 20:30
Wiecie coś o tym???
Pierwszy w Polsce wirtualny operator mBank mobile rozpoczął akcję rozsyłania kart SIM klientom mBanku.

--------------------------------------------------------------------------------
Na każdej z kart znajduje się kwota 10 zł do wykorzystania na wszystkie usługi oferowane przez mBank mobile. Wystarczy zainstalować ją w swoim telefonie ze zdjętym sim lockiem.

Przypomnijmy, że klienci mBanku poprzez zdecydowanie się na korzystanie z usług mBank mobile otrzymują m.in.:
- za doładowania telefonu poprzez mTransfer dodatkowo 10% zasilenia gratis
- za płatności dokonane kartami mBanku mBank mobile przyznaje darmowe doładowania konta.
- w promocji "polecaj - oszczędzaj" cena minuty z poleconymi numerami wynosi 30 gr, zaś SMS kosztuje 5 gr.
link: http://nakarte.bajo.pl/news,8353,mbank, ... y,sim.html

Jeśli to prawda to kto dostanie starterek? Wszyscy klienci?

#173102  autor: pawel_k
 11 kwie 2007, 21:02
ja taki prezent juz dawno dostalem.

:)

#173107  autor: marektomek
 11 kwie 2007, 21:10
pawel_k pisze:ja taki prezent juz dawno dostalem.
a ja nie a tez jestem klientem mbanku, ciekawe jaki jest algorytm przyznawania simów :D

#173110  autor: b@sho
 11 kwie 2007, 21:20
marektomek spokojnie jak masz konto to prawdopodobnie dostaniesz, a najlepiej to napisac do nich maila :wink:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#173283  autor: babeo
 12 kwie 2007, 11:51
b@sho pisze:a najlepiej to napisac do nich maila
Z czym? z ponagleniem? dawać mi ino startera :lol: :-D

#173287  autor: b@sho
 12 kwie 2007, 12:15
babeo pisze:Z czym? z ponagleniem? dawać mi ino startera

:mrgreen: nie o to mi chodzilo :P wkazdy mrazie mozna kulturalnie napisac maila o tym ze sie slyszalo ze mBank rozsyla startery do swoich klientow i na jakiej podsawie wybierane sa te osoby. przeciez uczyc pisac maila nie bede nikgo :mrgreen: wystarczy ze w boku orange maja mnie juz dosc :mrgreen:

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#173293  autor: babeo
 12 kwie 2007, 12:27
b@sho pisze:wystarczy ze w boku orange maja mnie juz dosc :mrgreen:
Taaa, gdyby tylko oni. Nie zapomniaj o BOKu Twojego dostawvcy internetu. Ja teraz idę w Twoje ślady i już tez pisuję sobie z BOKiem Orange, moim dostarczycielem od netu, to dlaczego nie miałbym napisać do mBanku :)

#173337  autor: majusio
 12 kwie 2007, 16:17
Ja dostałem niedawno wraz z umową o rachunek indywidualny. Sprzedałem na allegro za 2, 40 zł czy coś takiego. Wydaje mi się, że przez takie wysyłanie starterów to chyba im bardzo klientów nie przybędzie.

Kierownik

#173360  autor: Animatter
 12 kwie 2007, 17:17
Dostałem maila od mBanku:
" Uprzejmie informuję, że prowadzona jest cykliczna wysyłka darmowych starterów mBank mobile.
W poprzednich miesiącach starter mBank mobile był dodawany do:
- nowych eKONT
- nowych izzyKONT
- do KART kredytowych
- do 5 000 pierwszych Klientów mBanku
- do 100 pierwszych Klientów produktów: eMAX, eMAX plus, SFI, eMAKLER, KREDYT gotówkowy, KARTY kredytowe, KREDYT odnawialny, eKARTY, mBIZNES max, ubezpieczenie komunikacyjnego."

#173380  autor: Wąglik
 12 kwie 2007, 17:57
... i co dalej? Myślicie że wszyscy klienci mBanku dostaną startery?

W maju konczy mi się ważność karty debetowej, może jak będą słali nową to dorzucą niespodziewankę...:)

#173393  autor: blom
 12 kwie 2007, 18:35
startery sa "fantastic-plastic" aby rozesłać wszystkim - wypadało by mieć większą pule numeracyjna :D:D

- jeśli te karty już maja przypisany numer - to mamy nowa siec WC (mGoPop)

#173683  autor: Wąglik
 13 kwie 2007, 17:11
blom pisze:startery sa "fantastic-plastic" aby rozesłać wszystkim - wypadało by mieć większą pule numeracyjna :D:D

O kruca! a po polskiemu:)

#173722  autor: blom
 13 kwie 2007, 18:15
dr_martin pisze:
blom pisze:startery sa "fantastic-plastic" aby rozesłać wszystkim - wypadało by mieć większą pule numeracyjna :D:D

O kruca! a po polskiemu:)
no to po "polskiemu"

mobile ma mała pule numeracyjna aby każdemu klientowi wysłać strter
mogą wysłać "fantastic-plastic" czy starter bez numeru - któremu po aktywacji na WWW zostaje przypisany numer

#173857  autor: Wąglik
 14 kwie 2007, 00:05
blom pisze:mobile ma mała pule numeracyjna aby każdemu klientowi wysłać strter
mogą wysłać "fantastic-plastic" czy starter bez numeru - któremu po aktywacji na WWW zostaje przypisany numer
ok rozumiem, a co to jest sieć WC??

Siemens m35 ->Ericsson T65 ->Siemens s35 ->SE T300 ->SE T630 ->Sendo X ->Samsung X460 ->Bird M08 ->Samsung E250 ->Nokia 2610 ->Nokia 1208 ->Nokia 6120 classic ->Nokia E51 ->E52 ->SE x10mini ->Samsung Wave 8500 ->HTC Wildfire S ->HTC Desire S

#173862  autor: blom
 14 kwie 2007, 01:06
dr_martin pisze:ok rozumiem, a co to jest sieć WC??
to sieci typu "wc-piker" czyli dawno w WC spuszczone zapomniane ale aktywne i sie liczą w statystyce :D - czyli POP GO itd. operator zamiast dać np. rok ważności na wychodzące od momentu doładowania dowolna karta - i w ten sposób karty te zawsze by zarobiły coś bo coś - to jak żyła woli aby kartę na wychodzące zablokować i karty były aktywne zajmowały numeracje ale już w świat popłynęły.... ale jak ma sie 17 milionów numerów to można szaleć.... w sumie nowa promocja orange udowadnia ze to sam syf...