Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
możesz jaśniej? jak nie dla wszystkich, ja ładuje sobie tel i wszystkim w rodzinie jak jest promocja i wyobraź sobie że prawie nigdy nie dostajemy smsa o promocji a zawsze gratisowa kasa wpływa na konto, więc jak nie dla wszystkich?DejwiD pisze:nie wszyscy otrzymuja info o promocjach, ze wzgledu na to, ze przeznaczona jest ona do pewnej grupy uzytkownikow. ostatnia byla do dwulatkowteraz bedzie 10 za 25
co 20 za 50??DejwiD pisze:20 za 50
to dwa tygodnie jak dla mnie za wcześnie, ale może za te dwa tygodnie też coś rzucą... najlepiej 50/50:) (LUB 100/100DejwiD pisze:pisze normalnie: jest promocja 20 za 50reszta wedlug standardu!
za 2 tygodnie tez bedzie:D teraz jest co tydzien praktycznie, ja nie pamiętam kiedy doładowywałem bez promocji.... mnajczęściej są 50+20dr_martin pisze:to dwa tygodnie jak dla mnie za wcześnie, ale może za te dwa tygodnie też coś rzucą... najlepiej 50/50:) (LUB 100/100 bo mam zamiar za 100 zasilić by sie zakwalifikować do profitu...)
kto może to może:) Mi babka plecie o sms za jeden grosz pod *500 czyli info pod *500 też dla każdego inne. (tylko ciekawe po co mi te info jak wczoraj kupiłem pakiet sms po 1 gr:) :b@sho pisze:i o tej promce mozna posluchac na *500