• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #172061  autor: stolar
 09 kwie 2007, 18:11
witam, mam pytanie, bo... mam mixplusa i dzisiaj nudzilem sie i wszedłem sobie na strone plusa, a tam po wielu klikaniach w odnosniki znalzałem regulamin takiej oto "promocji" : http://plusgsm.pl/promocje/mix_w_plusie ... JA_MIX.pdf
i teraz czy dobrze rozumiem, moge sobie bez problemu przejsc na abo? tak? i podlegam takim samym warunką jak w abo? jaki bylby czas trwania umowy, skoro niby wziąlem sobie mixa na 30 miechów?

napiszcie co o tym sądzicie

pozdrrrr

#172064  autor: Kaczy
 09 kwie 2007, 18:20
stolar pisze:i teraz czy dobrze rozumiem, moge sobie bez problemu przejsc na abo? tak? i podlegam takim samym warunką jak w abo? jaki bylby czas trwania umowy, skoro niby wziąlem sobie mixa na 30 miechów?
Przejść z mix`a na abonament można dopiero po wszystkich doładowaniach. Zresztą jest to tam napisane.

A jak już przejdziesz na abo to podlegasz takim warunkom, w jakiej promocji podpiszesz umowę.

...::: Made for loneliness :::...

#172634  autor: dechomenon
 10 kwie 2007, 20:05
no wlasnie tak to wyglada jak napisał kaczy...to dopiero po wykonaniu wsyzstkich doładowań mozesz sobie przenieść numer na abo...tylko ze potem juz na mixa nie możesz z powrotem heeh :P

#297085  autor: INTRO
 11 lis 2008, 13:39
A czy korzystając z konwersji mixplus na abonament, trzeba mieć ze sobą kartę sim??

#297108  autor: Kaczy
 11 lis 2008, 14:45
Powiem tak: wypadałoby :)
Ogólnie jest potrzebna, bo trzeba spisać z niej numer. Jednak jak sprzedawca jest miły to jest w stanie to zrobić bez karty.

...::: Made for loneliness :::...

#297172  autor: INTRO
 11 lis 2008, 20:09
Aha to juz wiem, że raczej będzie potrzebna, a jak przedłużam umowę w mixPlusie na kolejne doładowanie i biore telefon w promocyjnej cenie, to tez karta sim jest potrzebna, czy wystarczy dowód osobisty i ewentualnie stara umowa??

#297174  autor: mariusz9a
 11 lis 2008, 20:16
Wystarczy dowód osobisty.