mam samsunga i600 nie jest tak fajnie telefon kilka razy musiale resetowac nie nadaza za mna internet explorer to katastrofa wolny mini opera zasowa a ten badziew zamulony okrutnie windows medja player brak korektora dzwieku aparat foto moze byc ale wideo to nastepna porazka tnie sie mocno klatka po klatce jak w starym kinie windows mobile to lipa trzeba miec wiele cierpliwosci do tego nokia 6280 spisuje sie naprawde lepiej mam oba telefony i naprawde wiem co mowie choc bledy ortograficzne sadze okrutne he he
[ Dodano: 2007-05-04, 17:32 ]
chyba malo ludzi ma ten telefon ale jeszcze cos dodam.wazna sprawa:gdy konczymy polaczenie z internetem,jakie kolwiek np poczta mail musimy to zrobic przez menedzer uslug bezprzewodowych tz:m.u.b.-telefon-menu-rozlacz dane komorkowe. gdy zakonczymy czerwona sluchawka tylko zniknie nam z pulpitu, gdy zamkniemy przez "domek" caly czas bedzie polaczenie do 100kb i dopiero system operatora zakonczy co naraza nas na dziesieciokrotnie wiekrza oplate. taki jest samsung i600 bo ma windows mobile he he.
[ Dodano: 2007-05-07, 21:19 ]
dobra jeszcze cos napisze,oby to ktos przeczytal,hehe.dzis podlaczylem i600 do pc przez usb.niby nic ale tylko pozornie bo mialem zamiar kozystac z internetu za darmo,tz. korzystajac z lacza domowego (kablowki).dziala dziala, zasowa wrecz.nastepny krok to bt,powinno byc ok.menedzer uslug bezprzewodowych-wylaczam tele. a reszta ustawien na auto i to wystarcza.internet explorer naprawde zasowa lepiej od opery (coprawda nie moge tego tak porownywac, tutaj mam predkosc lacza z kablowki ale zaskoczyl mnie i600,naprawde).
[ Dodano: 2007-05-11, 12:15 ]
szkoda ze nikt nie dzieli sie uwagami o tym telefonie,sam nie bede pisal.a jest oczym bo to fajna "zabawka".
[ Dodano: 2007-07-07, 11:22 ]
Miesiac temu sprzedalem i600 a kupilem k800i. Teraz jestem zadowolony, to nie byl tel. dla mnie.