• Wszystko, co dotyczy modeli z serii E oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy modeli z serii E oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #171591  autor: infantylny
 07 kwie 2007, 21:56
Chciałbym żeby mi ktoś poradził. Bo raz przeczytałem że dana rzecz jest szybsza a innym razem na odwrót... Nie wiem co mam wybrać... W sumie Bluetooth(wiem,że tylko 2.0) wydaje się rozsądniejszy bo będę miał prawdopodobnie do następnego tel i w sumie innego urządzenia kiedyś. Jednak chciałbym się dowiedzieć co jest szybsze? :smt006

Poprawiłem nazwę tematu na właściwą.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2009, 13:44 przez infantylny, łącznie zmieniany 1 raz.

#171636  autor: Neutrine Ray
 08 kwie 2007, 01:12
Szybszy jest kabel. Nawet przy USB wersji 1.1 jakie jest WE250. Generalnie kabel jest wbrew pozorom rowniez wygodniejszy, na stale podpiety, umozliwia szybko, stabline polaczenie Phone<->komp, zwlaszcza kiedy tzreba szybko szybko cos przerzucic.
Jednalkze cena kabla jak i BT jest na tyle niewielka ze z powodzeniem sprobuj zakupic i uzywac obu naraz ;)

www.samsung-mobile.pl - Najbardziej Profesjonalne Polskie Forum Samsunga

#171652  autor: Kaczy
 08 kwie 2007, 09:28
Tylko kabel będzie pasował góra do paru Samsungów, a BT jest na tyle uniwersalny, że będzie chodził z prawie każdym telefonem wyposażonym w tą technologię.

...::: Made for loneliness :::...

#173193  autor: Neutrine Ray
 11 kwie 2007, 23:31
Tani i BS w zestawie, moze byc ;)

www.samsung-mobile.pl - Najbardziej Profesjonalne Polskie Forum Samsunga