• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #171365  autor: Cinomatic
 07 kwie 2007, 11:47
Mam wielka prosbe ... Niedawno nabylem telefon SonyEricsson k750i w sieci Orange... Czy jest ktos kto powie mi jakie mozliwoscie ma ten telefon ?

Pytajac o mozliwosci mam na mysli:
1. jak sciagnac sobie na komorke Gadu-gadu... Czy ktos moglby mi podac link ?
2. Czy na k750i jest mozliwosc zainstalowania jakiegos softa w stylu windowsa Xp ?

Czuy sa jakies fajne programy ktore mozecie polecic do tego telefonu?

Z gory bardzo dziekje za wszystkie porady :)

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2007, 12:25 przez Cinomatic, łącznie zmieniany 1 raz.

#171371  autor: przemek910
 07 kwie 2007, 11:57
Cinomatic pisze:2. Czy na k750i jest mozliwosc zainstalowania jakiegos softa w stylu windowsa Xp ?
Nie soft, tylko motyw :)
www.myk750.lasyk.net Znajduje się tam pewno motywów (themes). Wybierz taki, który Ci się podoba. A następnie wgraj do telefonu(np. poprzez BT, IrDĘ lub kabel USB) a potem włącz dany motyw.
Cinomatic pisze:Czuy sa jakies fajne programy ktore mozecie polecic do tego telefonu?
Zależne co potrzebujesz :)
Cinomatic pisze:1. jak sciagnac sobie na komorke Gadu-gadu... Czy ktos moglby mi podac link ?
Po pierwsze, musisz mieć Włączony GPRS u operatora. Po drugie poprawnie skonfigurowany telefon. Po trzecie, nie jest to tanie :? Po czwarte poszukaj progamiku w javie np papla mobile.

I popraw temat, na taki, który będzie zgodny z zasadami tytułowania postów.
np. [model] problem, w Twoim przypadku to będzie: [K750i] GG, motywy.
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2007, 12:16 przez przemek910, łącznie zmieniany 1 raz.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#171373  autor: Kaczy
 07 kwie 2007, 12:00
kin pisze:Po pierwsze, musisz mieć Włączony GPS u operatora. Po drugie poprawnie skonfigurowany telefon. Po trzecie, nie jest to tanie :? Po czwarte poszukaj progamiku w javie np papla mobile.
Po 1. to nie GPS, a GPRS :D

Koszt godzinnego przesiadywania na gg to ok. kilkudziesięciu groszy. Wszystko zależy czy masz wykupione jakies pakiety danych.

A ja polecam GoChat.

...::: Made for loneliness :::...

#171380  autor: przemek910
 07 kwie 2007, 12:16
Kaczy pisze:kin napisał/a:
Po pierwsze, musisz mieć Włączony GPS u operatora. Po drugie poprawnie skonfigurowany telefon. Po trzecie, nie jest to tanie :? Po czwarte poszukaj progamiku w javie np papla mobile.

Po 1. to nie GPS, a GPRS :D
Faktycznie, "R" mi wcięło :P Już poprawiam.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#171384  autor: Cinomatic
 07 kwie 2007, 12:27
Ale mozecie mi podac jakiegos linka ( bo ja nie znajde pewnie ) tak zebym to sobie sciagnal :) na kompa a pozniej wrzucil przez kabel do fona ?

#171386  autor: Kaczy
 07 kwie 2007, 12:36
http://www.gochat.pl/

Najlepiej "wgrać" go sobie na komórkę poprzez wysłanie sms`a. Przychodzi zakładka do pobrania i już masz gg zainstalowane.

...::: Made for loneliness :::...