Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Nie przesadzaj. Jak długo Play jest na rynku? Co możesz o nich powiedzieć? JAk na arzie wiemy, że występują tepefony widmo, roaming leży, konsultaci walą na 'ty" i co? to taka mega cudna i boska sieć?blom pisze:Po wprowadzeniu Play i jej stawki 49gr. do wszystkich - inni zamiast - obniżyć choć do 60gr co robią?? Z ludzi idiotów takie mam wrażenie....
Nie pasuje Ci. Spoko. Jest Play ... i w czym masz problem? "Nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma"blom pisze:Choć Orange powinno zrobić promocje "GO GO to Play" z ich 80gr... Sim+ nie lepszy 78gr... w TT sie "zjeżdża"...
Dzizasss ciągle się zastanawiam co kieruje ludzmi do wyrażania takich osądów? Nie podoba Ci sie? Prosze bardzo wyprowadź się i nie narzekaj. Może jeszcze powiesz, że "oni mają tam taaakie tanie rozmowy" itp? Tak tylko ile oni zarabiają?marektomek pisze:patrząc na rodzine w niemczech az mi sie łezka w oku kręci że żyje w polsce
gomez1982 pisze:blom mi to nie przeszkadza co odwalają operatorzy teraz.Ja mam 60 gr poza sieć i uważam że to dość tanio.Tylko 0.11 gr drożej niż ma Play.Ale pewnie znajdziesz rozżalone dusze.Szczególnie tych z POP'a co płacą 80 gr co już jest zgrozą wołającą o pomstę do Nieba.
typowe rozminiecie sie z tematem byle coś napisać...LUDZIE!b@sho pisze:Polska ma wolny rynek, nie podoba sie to idz sobie do play'a. nikt cie nigdzie na sile nie trzyma. po to wlasnie jest konkurencja. wiec naprawde zastanwiam sie co wy macie z tym narzekaniem... rozwiazan jest bez liku... ale lepiej ponarzekac...
nawet nie rozumiesz o czym piszesz...b@sho pisze:blom jest roznica to zmien opa... typowe Polskie myslenie to narzekanie... widzisz roznice to sobie zmien siec. jak patrze na teksty taktakowcow to widze ze im jakby za darmo cos dawali to i tak bedzie zle. wybor masz a droga wolna. wiec powiedz mi w czym rzeczi nie zbywaj mnie
jesli uwazasz ze robia z ciebie idiote to odejdz. chyba ze lubisz w takim przekonaniu zyc
poczekajmy pol roku, nawet sam play nie przenetuje pewnego poziomu. po pol roku mozna bedzie oceniac. a teraz ciiiiii...
Rozumiem Cię - opy nie będą się żucać i tnąc taryf bo nowy... - oni maja go gdzieś powiedzmy sobie szczerze... Jak zdobędzie 2-4 miliony userów to go zaczną tratować poważniej...b@sho pisze:blom proboje cie sciagnac na ziemie. jesli juz uzywasz takich pieknych slowek to powiem ci ze zalosne jest cos innego. jak wchodzi nowy gracz na rynek w jakiejkolwiek dziedzinie handlowej, to podstawowi gracze nie robia nic poki nie odczuja dzialania konkurenta. a poki co zaden z opow po tylku nie dostal. wiec sorry winetu ale podtrzymuje swoje zdanie . masz wybor i sie ciesz z niegoa za pol roku z toba pogadam
nie chodzi mi o "naganianie" do danej sieci - proszę przeczytaj tekst jeszcze raz i odstąp od rozważań na temat wyboru/korzystania z najlepszej cenowo sieci - nie o to Mi/Nam tutaj chodzi.babeo pisze:W czym masz problem? Nie podoba Ci się w "3" to odchodzisz. Teraz to prowadzisz wojnę o co? o zdobycie klientów dla Playa? jesteś ich pracownikeim, czy co?blom pisze:a Wy zaraz odnosicie to do Siebie.... żałosne...
właśnie - a 3 jeżeli już/lub są blisko punktu "zwrotnego" - a wtedy można powalczyć...b@sho pisze:blom wystarczy zobaczyc jakie sa taryfy hurtowe za mindobrze wiadomo ze nie kosztuja tyle i ile za nie placimy. a play poki co to straty bedzie przynoscil
uwierz mi
i to jest wliczone w ten biznes, oni maja sie zwrocic w czasie a potem dopiero zyski przynosic
Mulder pisze:Ja wogóle nie widze sensu w tym temacie... Nie podoba ci się, to zmień sieć. Ja jestem z Orange już 6 lat i jestem bardzo zadowolony. Do osób, do których potrzebuje dzwonie za 15 gr, do reszty mam smsy po 1gr bo nie zawsze mam czas gadać (zresztą od czego stacjonarny jest?) Mamuśka ma NTP i płaci po 45 gr w sieci i za 30zł ma 1200 minut misięcznie do Orange i na stacjonarne do wykorzystania w weekendy i od 21:00 do 9:00 oraz 120 minut i darmowe esy do jednego numeru. I na co tu narzekać?