Witam!
Moj pierwszy post na tym forum

rowno za 2 miesiace konczy mi sie umowa z Orange. Mam taryfe "Jedna Idea 100". Place co miesiac 100 PLN co nie jest dla mnie zadowalajace. Oferta "Propozycja" ze strony dotychczasowego operatora jest powiedzmy delikatnie "smieszna"

Przy moim stylu dzwonienia (ok.
100minut +100 sms miesiecznie) mozna chyba oczkiwac czegos wiecej. Chcialbym obnizyc koszty utrzymania telefonu do ok50 PLN na miesiac.
Dodam, ze dzwonie do kazdej sieci po rowno (z minimalna przewaga dla Plusa), prawie nie wysylam mms'ow oraz wcale nie uzywam internetu w telefonie. Rowniez podpisywanie umowy z ktoryms z operatorow na kolejne 24 miesiace, przy obecnych zmianach na rynku wydaje mi sie bezsensowne. Telefon mam, wiec i to nie jest dla mnie istotne.
Poki co, moim faworytem jest oferta Play:
- abo 50 PLN (+20 bonus)
- umowa na czas nieokreslony
Wzbogacenie tej oferty o mozliwosc kumulacji srodkow na konce wydaje mi sie kwestia czasu.
Rownież oferta Sim+ z jednym darmowym numerem wydawala mi sie atrakcyjna ale ta promocja nie bedzie trwac wiecznie a i ich cennik pozostawia wiele do zyczenia.
Za wszelkie sugestie, uwagi i rady bede szczerze wdzieczny. Licze na podjecie dyskusji

Pozdrawiam
p1t3r
ps. KONIECZNIE muszę przenieść numer (rezygnacja z niego w ogóle nie wchodzi w grę)