• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #168403  autor: bannau
 31 mar 2007, 00:49
Pościągałem ostatnio mojej dziewczynie motywy ze strony zedge.net na jej nokię i żaden z plików nie chce się załadować (komunikat "za mało pamięci"). Dodam ze ma 1GB karte i bez niej tez sie dzialy takie cuda. O co chodzi?

#168445  autor: esox
 31 mar 2007, 08:59
problem tematów dla sereis40 3rd był juz poruszany na forum polecam temat http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=12932

moja dobra rada to zostaw sobie wolna pamiec w telefonie /przechowuj w telefonie tylko sms, mms/ a inne pliki trzymaj na microSD. i jak zmieniasz tematy to jak wyskakuje Tobie ten komunikat ze mało pamieci to uuchom telefon ponownie.

pomaga......

NOKIA Connecting People NOKIA 808 PureView_64GB & x230 :-)

#168681  autor: dechomenon
 31 mar 2007, 20:35
ja wszystko przechowuje na karcie...niektórych rzeczy nie da sie przechowywać na karcie, ale spróbuj ściagnac tematy z innych stron, bo mi np. z tej zedge tez nie pasowały....tam są jakieś zonki!