Witam. Mam bardzo uciążliwy problem otórz kiedy ustawiłem sobie na wyświetlaczu godzinę i datę no to ona sie tam pojawiła ale jak nacisne jakiś klawisz to od razu przechodzę do tapety.Kiedy miałem mojego Sagema my700x no to tam jak mi się pojawiał zegarek na wygaszaczu naciskałem jakikolwiek klawisz i mi sie wygaszacz ładnie podświetlał a tu lipa .Proszę o pomoc
- Wszystko, co związane z Symbianem
No tak jest w tej nokii i raczej tego zmienisz. Nokia N70 to nie my700x
Oki ale mam jeszcze jedno pytanko bo nie chce pisać nowego tematu
czy wie ktoś jak ustawić opcje czy za pomocą jakiegoś programiku aby na wyświetlaczu była wyświetlona nazwa miasta w którym się znajduje (dodam że fona mam w Orange bo chyba od tego tez zależy)

co do pierwszego pytania, a spróbuj wcisnąć klawisz power i powiedz co się stanie 
2. zaden programik nie jest potrzebny, to po prostu cell info, wejdz w wiadomości/ustawienia i tam ustaw kanał 50. następnie w ustawienia ogólne wejdz a następnie w zakładkę sieć i ustwa sobie odbiór na tak

2. zaden programik nie jest potrzebny, to po prostu cell info, wejdz w wiadomości/ustawienia i tam ustaw kanał 50. następnie w ustawienia ogólne wejdz a następnie w zakładkę sieć i ustwa sobie odbiór na tak

oki ale wiadomości/ustawienia i potem gdzie żeby ten kanał ustawić
[ Dodano: 2007-03-31, 15:39 ]
.....dobra juz wszystko mi śmiga ok....ale jeszcze jedno potrzebuje programu który zrobi mi nowe foldery w galerii zdjęć no bo chciałbym pooddzielać gify/tapety/i zdjęcia z aparatu a nie wszystko w kupie

[ Dodano: 2007-03-31, 15:39 ]
.....dobra juz wszystko mi śmiga ok....ale jeszcze jedno potrzebuje programu który zrobi mi nowe foldery w galerii zdjęć no bo chciałbym pooddzielać gify/tapety/i zdjęcia z aparatu a nie wszystko w kupie