witajcie - jako że po wielkich "żalach" wreszcie udało się przekonać Rodziców aby wygryźć TP z telefonem domowym piszę ten post...
Już jutro pewna sieć z elektroniką sprzedaje Nokia 1110i za 99pln - ideał jak dla "starszego pokolenia" które tylko dzwoni...
Ale mam pytanie - na stronie nokia jest błąd - o ile dobrze rozumiem to 1110 ma odwrócone kolory wyświetlacza, a 1110i ma "normalny" tak? - słyszałem opinie że można sobie on/off odwracanie koloru wyświetlacza włączać prawda to?
blom niby od jutra ale ja juz jedna kupilem wczoraj, a nawet dzis kupilem druga za ta sama cene 1110i nie ma odwroconych kolorow. ani w instrukcji ani w menu nie zauwazylem opcji przelaczania
w tym miejscu gdzie ja kupowalem wszystkie byly szare... chcialem zeby oba mialy inny kolor ale niestety... wiec wzialem takie same. jak bedziesz u nich to sie spytaja czy maja obie wersje kolorystyczne, bo moze u ciebie beda mieli. a telefonik pierwsza klasa, tylko dzwonik ma jakies takie dziadowskie...
ps. ten model cegla nie jest cegielka tak ale cegla w zandym wypadku
ps. ten model cegla nie jest cegielka tak ale cegla w zandym wypadku
i właśnie oto chodzi telefon jest telefonem i tyle - mnóstwa bajerów mieć nie musi - doczytałem ze ma wymienne obudowy wiec jest: "w każdym kolorze o ile jest to szary"