2b3 pisze:Ja juz jestem w Play i nie narzekam. Mam jasne zasady co do rozliczania rozmow - nie musze sie zastanawiac kto ma jaka siec i czy oplaca mi sie do niego dzwonic. Podejzewam ze warunki z czasem beda jeszcze lepsze - poki co pracuja w wiekszej czesci kraju na stacjach bazowych plusa. czyli sporawa czescia tych 49 gr musza sie z polkomtelem podzielic. Jak pobuduja wlasne stacje to obniza pewnie jeszcze z conajmniej 10 gr stawki. Transmisja danych tez wtedy pojdzie pewnie mocno w dol-do tego stawiaja tylko stacje 3G wiec i predkosc bedzie sympatyczna. A wiecie co jest najfajniejsze - ze jak juz zmienia te stawki to bedzie to zmiana dla wszystkich a nie tylko dla nowych abonentow(jak widac taka jest filozofia sieci - wszyscy placa tyle samo - nie wazne jaki abo czy karta). A co do liczby telefonow - nie narzekalbym - maja swietne telefony w dobrych cenach. Nie wiem na co ludzie licza ze bedzie 40 roznych sluchawek, z czego 35 to beda telefony, ktorych w zadnym cywilizowanym kraju nie ma juz poza muzeami? Ja wole miec wybor z tych 12. Sam wzialem najtanszego KU311 - 1 PLN - za fona z taka funkcjonalnoscia musialbym zaplacic w porownywalnym abonamencie konkurencji duzo, duzo wiecej - dostajac za to pozatelefonem duzo mniej. Wiem ze pewnie zaraz ktos mi wyliczy ze telefon nie kosztuje mnie 1 PLN ale 1200 (24x50) - ale ja tak nie licze - kazda z tych 50 zlotowek mam przeciez do dyspozycji. Dla mnie wybor byl jasny.
W jaki sposob udało Ci się zdobyć ten telefon?
JA tam nadal czekam na kuriera z tak szczerze to etraz mnie mogą w d**e pocałować
Jednak mogli troche poczekać ze stratem zbyt dużo zamieszania a nic nie potrafią zaoferować poza tymi "niewidzialnymi" telefonami i ofertami