• Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy starych modeli Motoroli oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #165404  autor: okil
 23 mar 2007, 18:25
Witam!! mam pewien problem z moja motka...kupilem niedawno motke E1 i nie wiem jak wgrac mp3 do iTunes.....jestem zielony i nie wiem co zrobic:| POMOCY!!!!
a i jeszcze jedno pytanko: jaka karta pamieci bedzie najlepsza do tego tel???? chodzi mi o pojemnosc....

#165406  autor: mation
 23 mar 2007, 18:30
po co zakladasz dwa identyczne tematy? nie mogles sie doczekac az ktos ci odpowie i chciales zwrocic na siebie uwage??

#165545  autor: b@sho
 23 mar 2007, 23:58
okil proponuje skorzystac z szukajki temat juz byl... ale nie bede taki. karte to tego telefonu wiekszej niz 512mb nie polecam, ale mozna smialo wsadzic 1gb. a co do iTunes zacytuje swoja wlasna wypowiedz z innego tematu:
zainstaluj sobie iTunes na kompie, bedzie ci latwiej wtedy. bedziesz mogl sobie cala zawartosc iTunes przerzucac miedzy komem a kompem

#165562  autor: okil
 24 mar 2007, 01:18
MATION drugi temat byl zalozony przez pomylke....jak nie terudno zauwazyc jestem nowy na tym forum i pomylka mogla mi sie przytrafic a przez Ciebie drogi kolego widze ze przemawia pycha doswiadzonego forumowicza...ehh...a to jest przyczyna pomylki - Cytat:
1. Każdy post tytułujemy wg wzorca:

[telefon] reszta tytułu, np.: [V3] problem z dzwonkami!

2. Jesli piszesz Temat postu sprecyzuj go tak aby inni wiedzieli co masz na mysli!
3. Dokladne sprecyzowanie tematu pozwoli każdemu z nas Ci pomóc!

Usprawni to Waszą jak i Naszą Pracę!

po Pierwszym poscie trafilem na ten tekscik i sie okazalo ze napisaem zly tytul postu....i sie chcialem poprawic.

b@sho nio wiem wiem szukajcie a znajdziecie ale szukalem i nic konkret nie znalazlem.....a iTunes na kompie mam zainstalowany ale nie moge sobie poradzic z przerzuceniem muzyki z biblioteczki (liblery) to odtwarzacza iTUNES..
a co do karty to kupilem sobie 1gb i bede mial ja dzis rano i pytam sie bo chce ja szybko przetestowac poniewaz w ciagu 10 dni moge ja zwrocic w razie problemow....

#165586  autor: b@sho
 24 mar 2007, 09:51
okil mogles edytowac wczesniejeszego, albo a jak zalozyles drugi temat to tamten wykoasowac poki nie bylo w nim zadnej odpowiedzi :wink:
Jak masz zainstalowanego iTunesa na kompie to podlaczas tel pod usb (w ustawieniach usb ma byc :arrow: polaczenie domysle:karta pamieci). jak podlaczysz tel do kompa iTunes powinien ci sie automatycznie wlaczyc (jesli nie to odpal iTunes recznie). w odopalonym iTunes powinienes widziec ikonke z telefonem po lewej stronie (od razu jej nie widac trzeba chwile poczkeac). do :arrow: libery doadjesz mp3 ktore chcesz wrzucic na tel. pozniej metoda "przeciagnij i upusc" pojedynczo przerzucasz utworki na ta ikonke z telem :wink:

ps. a jak sobie zantalujesz na motce iTunes z DB to bedziesz mogl wrzucac nromalnie na karte pamieci do folderu audio

#165604  autor: Dideq
 24 mar 2007, 11:20
b@sho pisze:ps. a jak sobie zantalujesz na motce iTunes z DB to bedziesz mogl wrzucac nromalnie na karte pamieci do folderu audio
Yyy, że jak?? :D Porposze o bliższe info. :D

#165614  autor: lookass
 24 mar 2007, 11:45
tutaj masz art jak zalistalowac

#165619  autor: b@sho
 24 mar 2007, 11:52
Dideq nie wierny tomaszu. patrzylem na twoje hobby, skoro gsm i informatyka to chyba z google umiesz korzystas. jako ze lookass dal linka powiem tyle, iTunes to jest program i sa jego rozne wersje, a takze modyfikacje.

#165621  autor: Dideq
 24 mar 2007, 12:03
b@sho pisze:Dideq nie wierny tomaszu. patrzylem na twoje hobby, skoro gsm i informatyka to chyba z google umiesz korzystas.
No dobra ale nie crackowanie. :P Z google nie lubię korzystać do dzisiaj. :P

I nie chodzi mi o zmianę skórki bo to chyba sie z tym wiąże. Chce tylko zmienić bazę żeby można było przez kabel bez iTunes wrzucać muzę.

#166168  autor: okil
 25 mar 2007, 12:12
b@sho wiem juz o tym ze moge zmieniac.... heh....czlowiek uczy sie na bledach :) a z iTunes sobie poradzilem, wielkie dzieki za pomoc :!: :!: :!: a co to takiego jest to iTunes z DB :?: bo nie rozumien opisu z linku ktory zapodal lookass......a i gdzies czytalem ze mozna wgrac jakis odtwarzacz mp3 do javy :?: :?: :?: jak to sie robi :?: :?: :?:

#166207  autor: b@sho
 25 mar 2007, 13:51
okil otwarzacz na javie mozna wgrac jaki sie chce, np. light pleyera. najpierw musisz odblokowac jave a potem bo kablu wgrywasz, masz w faq jak to zrobic, wiec nie bede sie rozpisywal. a co do iTunes to sa rozne wersje oraz modyfikacje jak juz wyzej pisalem. takze trzeba sobie odpowiednia znalesc i wgrac. a iTunes z DB to iTunes z database creatorem. nazwa mowi sama za siebie :wink: