SS.PawliK pisze:Mulder jezeli Ci to pasuje nie widze problemu, jak bym miał 80% kontaktów w orange, rodzine, dziewczynę, to tez bym na pewno nie zmienił... pisałem że wchodzenie na 3 lata za byle jakąś tam nokie to śmieszne troche, choć nie twierdze że trzeba wchodzić na 3 lata bo dadzą np N73.. sam mam nie byle jakiego prawie rok D750i i co z tego znudził mi się, i teraz planuje zakup w TT lub na obanemnt Nokie 6021 - i niech mi starczy na długo ;P to jak przejsc z mercedesa na 126p.
ps. -> do dr_martin w zetafonie nokia 6020 na 36 miechów kosztuje 199zł a nie 1zł??
Trochę to śmieszne, bo niektórzy kupują ten tel na allegro za 350zł (nokia 2610) by później i tak uzupełniać konto.
Ja mam ten starter z netu i (+10zł do pierwszych 12 doładowań- czyli akurat 36 miesięcy.)
To sobie pomyslałem, że jak juz i tak nie będę zmieniał numeru (i opa) to telefon dostałem praktycznie za darmo.. a jak się dobrze przyjrzeć to orange mi do niego jeszcze dopłaca...
Jak dopłaca?
Proste:
-do pierwszych 12 doładowań dodatkowa dycha plus (to +120zł)
-uzupełnianie podczas promocji 50zł +20zł.. powiedzmy uzupełnię 12 razy (to 240zł do przodu) - a te promocje teraz w każdym tygodniu są...
Razem jestem 360zł do przodu... przez te trzy lata
łącznie doładowania przez 3 lata wyniosa mnie 600zł....
W popie lub allegro ten tel ok 350zł.
Więc:
-600(tyle doładuje przez 3 lata)
+ 350(cena tel w sklepie) ja mam go w zetafonie za 1zł więc to kasę licze jako zaoszczędzoną..
+ 360zł(tyle dostanę z promocji)
===
+110zł
110zł (tyle reasumując jestem do przodu...
Czyli jestem 110zł do przodu + mam telefon i kasę do wykorzystania:)
Poza tym mam dziewczynę i 90%znajomych w orange
A jak by brakowało kasy to dostałem multibox gold za darmo i tam mam 100sms do wszystkich sieci

Lepszego rozwiązania nie znalazłem:)
Mam wypasiony telefon... leży w szufladzie bo wolę teraz proste rozwiązanie w nokii 2610 i jej cudowną baterię.... Bajery potrafią się znudzić...