Bylem wczoraj w slonie Playa a nawet 3:
-obsluga byla bardzo mila i udzielala informacji ale czesto sie mylili i wiedzieli mniej odemnie
-telefony: bylo ich chyba 7, motka k3, maxxv6,z630,z400,lge ku311,ku800,z370. Mozna bylo je wlaczyc ale byly bez sim wiec zagladniecie glebiej bylo niemoliwe, ale nie dla mnie, widzialem jak ludzie kupuja komorki i je wlanczaja wiec podpatrzylem. Wszyskie komy maja zmienione dzwieki i loga uruchamiania komorki, pierdolki na komie tez sa wgrane jak dzwonki, tapetki playa itp.
-Byl klopot z uruchomieniem lg ku800 (oblsuga po 3 min uruchomila go bo nie wiedziala gdzie go wlaczyc)(nie dziwie sie)
-maja super ulotki takie z watkiem seksualnym (sa przejrzyste i trafiaja do klientow) sa jeszcze ulotki ktorych nie daja a mianowicie plansze wygladajace jak u fryzjera podczas wyboru farby na wlosy
-W niektorych punktach nie mozna bylo wziasc na abonamet (problemy techniczne)
-Wyglad stoisk w empiku-zalosny-wszyskie jakby ukryte wewntrz sklepu, lepiej wyglada w media markt i saturn tutaj maja 3 stoiska ale oni nie mieli problemow technicznych tylko z dostawa telefonow
Podsumowujac-myslalem ze beda kolejki do stoisk i jakas prezentacja a tu nic...
Duzy minus za nieprzygotowanie i brak wszyskich telefonow w ofercie
Duzy plus za obsluge- choc dokladnie nie przygotowana ale mila i daja telefony do obdukcji. Jeden Pan dal mi numer i mam zadzwonin w niedziele i sie zapytac czy dotarly telefony.
[ Dodano: 2007-03-17, 09:55 ]
togom, podaje Ci stronke gdzie mozesz zadzwonic i zamowic Starter prze telefon:
http://webb.playmobile.pl/telesprzedaz.html
Motorola m3888>>>Siemens m35i>>>mitsubishi trium eclipse>>>Motorola c550>>>nokia 3100>>>Samsungx480>>>Motorola V6 Maxx