Witam mam takie pytanko jak to jest w SE jeżeli przywioze sobie telefon z zagranicy to przyjmą go tu w polsce na gwarancje jak coś popsuje się?
- Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
obawi0am się że nie. . . ... ale to tylko moje zdanie. . . .. . . . . . . . . ..
Jezlei masz dowod zakupu mozesz go bezplatnie naprawic w autoryzowanych serwisach
W polsce honorują gwarancję o ile telefon nie ma sciągnietego simlocka..
Czyli fikcja..
Sam oddałem telefon do serwisu i po 3 tyg dostałem telefon wraz z ekspertyzą stwierdzającą że telefon ma ściagniety sim co traktowane jest jako ingerencja w telefonie, taki telefon nie jest już w 100 prcentach orginalny.
Czyli fikcja..
Sam oddałem telefon do serwisu i po 3 tyg dostałem telefon wraz z ekspertyzą stwierdzającą że telefon ma ściagniety sim co traktowane jest jako ingerencja w telefonie, taki telefon nie jest już w 100 prcentach orginalny.
No tak bo jak sam sciagniesz simlocka to jest juz inegerencja, a jezeli fabrycznie nie mial to jest ok i ci bede honorowac gwarancjerobertpaulson pisze:W polsce honorują gwarancję o ile telefon nie ma sciągnietego simlocka..
Czyli fikcja..
zadzwoń na infolinię SE i niech połączą cię z kimś kto odpowiada za serwis w Polsce bo chyba SE nie ma gwarancji europejskiej