Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
plus
to jak w końcu??kylo7 pisze:no właśnie w operze działają strony.sprawdziłem opera też już nie działa
no dobrze,ale jej nie mam zniknęła z menu.robiłem format fona i nic nie pomogło.można ją dograć lub zainstalować jak inne aplikacje?Tankian pisze:a po jaką cholerę ci ustawienia?przeciez masz aplikacje settings wizard, odpal ją i p krzyku, wszytsko sie samo ustawi
ale też przy połączeniu z netem wyskakuje biały ekran z powodu braku zasięgu?dopiero po restarcie kilka dni chodzi?Łukaszeq1989 pisze:mam podobny problem, posiadam karty orange i era, w oragne net mi smiga, wszystko ok, ale w erze mi cos nie chce łaczyc, robiłem settingswizzard i nic nie daje(w erze bo przy orange działa)
tak, wyskakuje biały ekran, ale nawet po restarcie nie działa, nie wiem czemu nie działa, w orange normalnie smiga, a w erze niekylo7 pisze:ale też przy połączeniu z netem wyskakuje biały ekran z powodu braku zasięgu?dopiero po restarcie kilka dni chodzi?Łukaszeq1989 pisze:mam podobny problem, posiadam karty orange i era, w oragne net mi smiga, wszystko ok, ale w erze mi cos nie chce łaczyc, robiłem settingswizzard i nic nie daje(w erze bo przy orange działa)
jak tak to w takim razie wina opa,chyba
miałeś rację, mam teraz N73 i wczoraj zrobiłem jej format, no i oczywiście aplikacja settings wizard znikneła. az dziwne bo byłem swięcie przekonany, że to częśc FW, miałem ją po formacie we wszystich innych modelach serii N i E. Ale mozna ją sciagnąć ze strony supportowejkylo7 pisze:nie ma jej.Tankian pisze:nawet po formacie powinna byc jako ze jest częścią firmaware'u, pobuszuj po folderach napewno gdzies jest, albo w narzędziach albo w łącza.
Jakby się jednak okazało ze jej nie widzisz, to zainstaluj TaskMan'a i wejdz w installed,