• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 16 z 25
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 25

#156485  autor: Mel
 24 lut 2007, 14:11
Ale mnie nie chodzi o jednoczesne używanie gg w komórce i na komputerze. To się rozumie samo przez się. Nie działało mi, jak się wylogowałam z komórki i wyszłam z aplikacji. Teraz już nie mam tego problemu, ale fakt faktem, że był.

#156523  autor: kristofear
 24 lut 2007, 15:17
ściągłem sobuie gadu gadu i mi nie dziala gdy wlaczam aplikacje wyskakuje mi "nie wyrażonio zgody na komunikację sieciową aplikacja nie moze dzialac bez polaczenia z internetem . Nastapi zakonczenie aplikacji". co trzeba zrobic aby wyrazic ta zgode bardzo prosze o popmoc

Sagem my400x --> BENQ S88 --> SE K800i

#156528  autor: przemek910
 24 lut 2007, 15:35
ściągłem sobuie gadu gadu i mi nie dziala gdy wlaczam aplikacje wyskakuje mi "nie wyrażonio zgody na komunikację sieciową aplikacja nie moze dzialac bez polaczenia z internetem . Nastapi zakonczenie aplikacji". co trzeba zrobic aby wyrazic ta zgode bardzo prosze o popmoc
Jaki masz telefon?
Przy włączeniu powinno być pytanie i wtedy trzeba potwierdzić. Chyba że sobie poszperałeś w ustawieniach i ustawiłeś na NIE...

#156634  autor: kwisc
 24 lut 2007, 19:06
Wysłałem do BOA w sprawie tych opisow. Mam nadzieje, ze napisza jak to naprawic :/

#156695  autor: dechomenon
 24 lut 2007, 22:01
weź sprawdź najpierw ustawienia GPRS, czy wszystko masz aktywne!

#156888  autor: kristofear
 25 lut 2007, 15:50
mam sagem my 400x o co chodzi'ustawiles na nie" I czy trzeba jakies profile zmieniac

[ Dodano: 2007-02-25, 16:11 ]
i jeszcze jedno trzeba wpisywac Ip . bo gdy wpisze jakies ip byl;e jakie to mi zaznacza ten profil a jak nie piszenic w tym ip to nie zaznacza mi i o co chodzi pomozcie

#157194  autor: Neo
 26 lut 2007, 16:45
BOA w tych sprawach jest najlepsza. Doradza, pomogą i jeszcze ładnie podziękują za miło rozmowe. Wielu osobom już to Biuro pomogło! Polecam:)

#157230  autor: kristofear
 26 lut 2007, 18:35
Przez to zwalone GG gprs mi nie dziala
gdy chce cos sciagnac pisze mi cos tam Data i gpras mi znika musze uruchamiac jeszcze raz komorke i dopiero jest pomozcie bo jest frustrujace to cale gg

[ Dodano: 2007-02-27, 16:11 ]
Już jest wszystko spox dziala mi to gg . dzieki Neo za doradzenie napisalem e meila do BOA i pomogli . Do wszystkich jesli komus GG nie dzxiala to walcie od razu do BOA

#157786  autor: kasey
 28 lut 2007, 14:58
zgłoś to do BOA. Oni są najlepsi w tym:)

#158650  autor: Premier-79
 03 mar 2007, 09:21
Witam

Posiadam W810i
Skonfigurowałem telefon ze stony heyah. Usługi mam aktywne - mmsy i gprs
Wchodzę na stronę ( za pomocą telefonu) żeby pobrać HeyahGG, naciskam pobież i jest do pobrania 148kb. Pokazuje się pasek postępou pobierania i stoi w miejscu. 0 kb pobranych i stoi w miejscu. Nie wiem czemu.

Dlaczego nie chce pobierać. Mam dwa profile w telefonie. To są moje ustawienia:

Komunik.danych/konta danych/heyahmms
heyahwap
Usługa preferowana/tylko GSM
Dostęp wiad. teks./automatycznie

ust.internetowe/profile internetowe/heyahwap

opcje trans.strum./łącz używająć/heyahwap
użyj serw. proxy:tak
adres serwera pro/213.158.194.229
numer portu: 8080

Jeśli ktoś ma HeyahGG.jar to bardzo prosze przysłać na poczte
[email protected]
Z góry wielkie dzięki

Premier

#158703  autor: szejkspir
 03 mar 2007, 12:27
Przeglądałem listę modeli telefonów dla których dostępna jest usługa EraGG i zauważyłem, że znajduję się na niej Nokia 2610.
Czy ktoś uruchamiał na niej EraGG?
Porówałem na telepolis 2610 i 6030, zddziwiłem sie trochę. Parametry techniczne wskazują na korzyść 6030. Dlaczego zatem nie da się na niej uruchomić EraGG? Czy jest to wina oprogramowania? Czy wgranie innego softu może pomóc?

PS Nie mam żadnego z tych telefonów, sam nie mogę sprawdzić :wink:

#158876  autor: Norbert
 03 mar 2007, 19:30
Mam pytanie, czy eraGG działa na takich samych zasadach w abonamencie, i czy też się nie płaci za transmisję danych :?:

#159006  autor: art
 04 mar 2007, 10:16
Norbert pisze:Mam pytanie, czy eraGG działa na takich samych zasadach w abonamencie, i czy też się nie płaci za transmisję danych :?:
Tak działa tak samo w abonamencie i nic sie nie płaci za transmisję danych... ja mam abonament i korzystam z EraGG 2-miesiąc i jak do tej pory wszystko jest jak trzeba...

[ Dodano: 2007-03-04, 10:22 ]
szejkspir pisze:Przeglądałem listę modeli telefonów dla których dostępna jest usługa EraGG i zauważyłem, że znajduję się na niej Nokia 2610.
Czy ktoś uruchamiał na niej EraGG?
Porówałem na telepolis 2610 i 6030, zddziwiłem sie trochę. Parametry techniczne wskazują na korzyść 6030. Dlaczego zatem nie da się na niej uruchomić EraGG? Czy jest to wina oprogramowania? Czy wgranie innego softu może pomóc?

PS Nie mam żadnego z tych telefonów, sam nie mogę sprawdzić :wink:
Lista modeli dla ktorych jest dostepna aplikacja EraGG została stworzona przez operatora i nie wiadomo czym sie kierowali przy doborze takich a nie innych modeli (może akurat te zdąrzyli przetestpować a innch im sie nie chcialo :>)... ja posiadam Nokię 6280 ktorej rowniez nie ma na owej liscie a aplikacja i cała usługa działa bez zarzutów. EraGG to aplikacja Java więc na wiekszosci telefonów z obsluga Java powinna działać (aplikacja zajmuje zdaje sie ok 180 kb a niektore telefony maja jakieś ograniczenia co do wielkości aplikacji i tu mogą pojawiać sie problemy iż EraGG ze wzgledu na takie ograniczenia po prostu nie zainstaluje sie w takim aparacie)...

Nokia N95 8GB + Abonament w sieci Era (Nowy Komfort)

#159016  autor: dechomenon
 04 mar 2007, 10:47
a mi sie coś zgibało w era gg i już nie używam tego komunikatora...niestety...jak sie logowałem to cały czas było,ze łączy z serwerem gg

#159166  autor: tymis
 04 mar 2007, 17:56
art pisze:Lista modeli dla ktorych jest dostepna aplikacja EraGG została stworzona przez operatora i nie wiadomo czym sie kierowali przy doborze takich a nie innych modeli (może akurat te zdąrzyli przetestpować a innch im sie nie chcialo
Aplikacja raczej opiera się na Javie a nie wszystkie modele telefonów dobrze sobie z tym radzą, mimo deklaracji, że obsługują Java MID 2.0 :? . Jak chcę sprawdzić jak dany telefon radzi sobie z obsługą aplikacji w Javie to klikam na portal i od razu widać jaki model obsługuje pełną Javę a który udaje, że obsługuje.

Każda sieć ma plusy i minusy, chodzi o to, żeby te plusy nie przesłoniły minusów...

#159199  autor: shade
 04 mar 2007, 19:51
A mi nie działą biore Odpowiadam twierdząco na pytania i wyskakuje NIE MOŻNA USTALIĆ AKTUALNEGO NUMERU WERSJI APLIKACJI Z POWODU BŁĘDU KOMUNIKACJI Z SERVEREM WERSJI Sądze że to cos z ustawieniami GPRS jakktos ma TakTaka i Sony Ericsona K
To jak może to poda mi dokładne ustawienia GPRS

#159379  autor: margeo
 05 mar 2007, 14:40
Ostatnio czesto mnie wywala z EraGG, albo nie moge sie w ogole zalogowac - blad subskrypcji itp - czy jest juz do pobrania inna wersja niz 1.05? Zastanawiam sie,czy nie odinstalowac tej, ktora mam i pobrac jeszcze raz, ale jesli jest ta sama - co to da? Wczesniej bylo ok - dopiero od okolo 2 tygodni zaczelo nawalac...

POZDRAWIAM!

#159467  autor: zosik
 05 mar 2007, 19:28
u mnie czesto jest teraz cos takiego:
Wystąpił bąd podczas pobierania informacji o aktualnej subskrypcji. Komunikator GG nie moze działać bez aktywnej subskrypcji. Czy chcesz sprobowac ponownie?

Co robic? Odinstalowac i sciagnac jeszcze raz? :(

#159479  autor: Yoshi
 05 mar 2007, 20:16
margeo pisze:Ostatnio czesto mnie wywala z EraGG, albo nie moge sie w ogole zalogowac - blad subskrypcji itp - czy jest juz do pobrania inna wersja niz 1.05?
Mnie ostatnio czesto tez rozlacza. :( Sprawdzilem jeszcze dzis rachunek i naliczylo raz platne polaczenie z internetem, a korzystalem tylko z EraGG. Da sie to reklamowac?

Don't let the system get you down...

#159485  autor: spidi
 05 mar 2007, 20:42
Witam!!
Mam patynie do użytkowników eraGG na telefonie k510i, mianowicie czy wyświetlają Wam się opisy osób które macie w kontaktach ?? Jeśli tak, to prosił bym o rade jak mam sobie z tym problemem poradzić.
Pozdrawiam !!
  • Strona 16 z 25
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 25
  • 1
  • 14
  • 15