Wczoraj moja 6230i dostala na leb,a chcialem tylko niewinnie sprawdzic jak wyjdzie zdjecie po przeslaniu na 3220.No i sprawdzilem
.Zaczal sie resetowac i nie moglem nic zrobic.Sprawdzalem forum "telepolis" i wyczytalem ze musze wgrac nowego softa.Nie byl bym Polakiem gdybym najpierw sam nie kombinowal jak przywrocic go do zycia codziennego.I udalo sie!!bez boxow za 1000zl i innych magikow kasujacych grube siano za drobnostki.Co trzeba zrobic?!Mianowicie:
Nie dopuscic by kom.zlapala chocby jedna kreske zasiegu (ja owinalem folia tzw.sreberkiem) przy wlaczaniu a nastepnie zresetowac co sie da.Activate default in all aplications,usunac wszystko z outbox(wersja angielska) a potem jeszcze wpisac *#7780#co zresetuje naszego zdechlaka(pamietac trzeba zeby nie zlapac ani jednej kreski zasiegu i robic wszystko z karta sim na ktorej sie zawiesil). moj aparat ma softa 3.50 i dziala w sieci Vodafone(irlandia) i jak narazie bez resetu dziala
Ps:ja zrobilem wszystko 2 razy i po tym raz sie wylaczyl i od tej pory dziala.POWODZENIA!!! 

Nie dopuscic by kom.zlapala chocby jedna kreske zasiegu (ja owinalem folia tzw.sreberkiem) przy wlaczaniu a nastepnie zresetowac co sie da.Activate default in all aplications,usunac wszystko z outbox(wersja angielska) a potem jeszcze wpisac *#7780#co zresetuje naszego zdechlaka(pamietac trzeba zeby nie zlapac ani jednej kreski zasiegu i robic wszystko z karta sim na ktorej sie zawiesil). moj aparat ma softa 3.50 i dziala w sieci Vodafone(irlandia) i jak narazie bez resetu dziala

Sprawdz wszystkie mozliwosci,a potem szukaj pomocy...