• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #156565  autor: wabik71
 24 lut 2007, 16:39
Witam. Mam chęć na CF61 ale jak sie sprawuje? Prosze o opinie o telefonie. Może lepiej sprawdzony Siemens CX75 ? Pozdrawiam (SGH-X660)

[ Dodano: 2007-02-28, 21:21 ]
Już moge coś napisać bo go mam od paru chwil.
Bardzo przyjemny w dotyku i prosty w obsłudze,co mnie bardzo zaskoczyło to to że ma radio (wszędzie w opisach stoi że nie).Przez blutu przesyłałem foto do innego fona i kompa-było OK,ale jeszcze pokombinuje bo działa tylko osługa 'object push' a w SE k750i 6 usług w tym transfer plików(nie trza używać nic innego).Nie można też uruchomić MP3 playera bez micro SD,no ale to i tak trzeba kupić. To na tyle

[ Dodano: 2007-03-14, 09:05 ]
Nie przesyłajcie gier z innego fona przez blutu na CF61.
Niby wszyetko OK -przyjmuje,pyta czy zapisać w folderze 'sonstige' (mam niemieckie menu), potwierdzam i ładnie zapisuje. Tyle że tam nic niema, ani nigdzie indziej nie można znależć tej gry, za to zwiększyła się ilość zajętej pamięci w fonie i nie idzie tego usunąć (może ktoś wie jak ??).
Może jak będe miał micro sd (jeszcze dwa tygodnie) to da się tam zapisać, napewno nie w pamięci fona.