Nie chce zakładać osobnego temtu, bo mija się to z celem, dlatego zapytam tutaj i mam nadzieje, że znajdzie się ktoś kto mi pomoze

Sprawa jest tego typu, aktualnie posiadam K750i + oryg. karte Sony MSD 1 GB + słuchawki HPM-70 (czarne, takie jak mają telefony serii Walkman) i głęboko się zastanawiam, czy nie wymienić tego zestawu na nowego SE W810i. Chciałbym, żeby ktoś mi podał wszelkie różnice jakie są między tymi modelami, tzn. tak, budowe telefonu znam, dużym plusem jest dla mnie brak joy'a, choć na swojego nie narzekam, dziala idealnie

Tak więc sprawy wizualne pozostawmy bez komentarza. Głownie interesuje mnie wnętrze (funkcje), zauważyłem w testach, że np. po wejściu do MENAGERA PLIKÓW u góry są zakładki, (wszystko, telefon, karta), w K750i tak nie ma... również w wiadomościach doszla nowa opcja (między "przychodzacymi" a "e-mailem" jest cos takiego jak "friends", z polskiego pewnie bedzie tam napisane przyjaciele i nie bardzo wiem o co z tym chodzi). Chciałbym się dowiedzieć na czym polegają różnice w odtwarzaczu, bo miedzy moim a W800 nie widze różnic w jakośći dźwieku). Tak więc tego typu sprawy

Bede bardzo wdzięczny za wszelkie rady czy opaca się zmieniać tel...