• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 14 z 26
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 26

#15423  autor: GregPepe
 03 wrz 2005, 07:03
Raven pisze:czyli rozliczenia jednej idei z rachunkiem tak jak na karte (np 50 zł i robisz co chcesz ) Znika?? ...
kurcze, a dla tych co sie kończy umowa w idei i nie chcą tracić numeru, przedłużenie umowy ....
W sieci Orange chyba nigdzie nie ma pakietów kwotowych w abon. więc prawdopodobieństwo ich zniknięcia jest wysokie :)
Niestety nic nie znalazłem w "przeciekach" na temat oferty dla obecnych abon. coś bedzie ale co i kiedy i jak to nie wiem.

#15434  autor: zgreev
 03 wrz 2005, 10:08
ja chyba zakoncze moja umowe, bo mam rozliczenia do 18 i pojde do salonu podpisac nowa... w gruncie rzeczy nie ja tylko moj ojciec, nei mam ochoty brac na siebie (umowy) :D
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2005, 10:42 przez zgreev, łącznie zmieniany 1 raz.

zamocni.pl - coming really soooooooooooon...

#15436  autor: Th0mas
 03 wrz 2005, 10:22
zgreev pisze:nei mam ochoty brac na siebie XD
Czego? :shock:

#15444  autor: zgreev
 03 wrz 2005, 11:14
oj przepraszam juz poprawilem :P

zamocni.pl - coming really soooooooooooon...

#15479  autor: Irek
 03 wrz 2005, 13:50
Wiecie! Przestaje szerzyć domysły na temat Orange! Pora na wyciszenie i oczekiwanie na ten dzień kiedy wystartuje Orange! Nie ma sensu już dywagować nad tym czy są jakieś wycieki czy ich nie ma!

"And one more thing..."

#15516  autor: GregPepe
 03 wrz 2005, 14:42
jesito pisze:Wiecie! Przestaje szerzyć domysły na temat Orange! Pora na wyciszenie i oczekiwanie na ten dzień kiedy wystartuje Orange! Nie ma sensu już dywagować nad tym czy są jakieś wycieki czy ich nie ma!
Tym bardziej że już przestało wyciekać :(
Myśle że 100% info będzie najpóźniej dzień przed wejściem nowych taryf zeby se każdy mógł przez noc wyliczyć i przemyśleć który telefon wybrać i zająć ze śpiworkiem kolejkę pod salonem :)

#15526  autor: Dragon
 03 wrz 2005, 14:50
wlasnie apropo takiego "spania pod salonem" to watpie zeby cos takiego w ogole mialo miejsce, bedzie moze wiekszy ruch, ale nei do tego stopnia

#15545  autor: johnq
 03 wrz 2005, 15:01
a wie ktos moze czy bede mogl przejsc z Jednej Idei na Karte na Orange abonament ? Wogole chyba moja taryfa sie bedzie juz nazywala Orange cos tam cos tam ale ciekawi mnie czy bede mogl.. ;/

#15550  autor: Dragon
 03 wrz 2005, 15:11
raczej bedzie mzona, ale na 100% nie mozna jeszcze poweidziec

#15552  autor: johnq
 03 wrz 2005, 15:14
no zajebiscie by bylo wtedy bym przeszedl (tata by mi przeszedl :-D ) napewno

#15858  autor: sokolowiak
 05 wrz 2005, 11:51
Orange zastąpi IDEE 15 września. Tak podaje dzisiejsza Gazeta Wyborcza w dziale GOSPODARKA przy okazji wywiadu z Wojciechem Manem

#15859  autor: GregPepe
 05 wrz 2005, 12:30
Mendus pisze:a wie ktos moze czy bede mogl przejsc z Jednej Idei na Karte na Orange abonament ?
Warunki przejścia na pewno nie bedą gorsze niż przy wejściu Jednej Ideii, na razie dokładnie nie wiadomo
sokolowiak pisze:Orange zastąpi IDEE 15 września. Tak podaje dzisiejsza Gazeta Wyborcza w dziale GOSPODARKA przy okazji wywiadu z Wojciechem Manem
No to koniec domysłów przynajmniej w temacie daty ale reszta dalej nieznana czekam na ko0lejne "wycieki" jak coś znajde to zapodam :)

#15869  autor: Shila
 05 wrz 2005, 14:11
Zieeeeeeeeew, przeczytalam te 19 stron i juz mnie glowa boli.

Moim zdaniem w ogole na swiecie telefony komorkowe powinny byc tanie, zeby kazdy mial itp itd

Mam pytanie. Bo moi rodzice nie pracuja, ja tez nie, wiec abonamentu nie bede mogla wziasc. Ciekawe czy bedzie cos takiego jak MixPlus? ale z telefonami lepszymi?

Bo moze jesli bylyby lepsze telefony i takowy mix, to jutro nawet jakbym kaucji nie miala to bym i tak zrezygnowala na rzecz Orange.

2 rzecz.. ponoc ma wejsc t-mobile i vodafone? Powiem wam ze we Wloszech jest vodafone i wcale tani nie jest.. choc no mowie, my to przeliczamy na polskie zł. Sms kosztuje 0,30 EU. Jak to ktos napisal na poczatku.. place powinni tez jakos poprzeliczac i podwyzszyc :)

widzieliscie zestaw z tel.?

Obrazek

Telepolis.pl

#15871  autor: GregPepe
 05 wrz 2005, 14:29
Znowu coś przeciekło na GOL :)
Tym razem to osoba o ksywie specnaz
>> *22 zostanie zostanie zastapiona *100.
>> Plany taryfowe brutto: 10, 25, 50, 75, 100, 200, tak jak w Jednej Idei (dlatego wprowadzono Jedną Idee).
>> Nazwy planow: indywidualne: Orange Twoj Plan, Dla biznesu: Orange Premier, mix: Orange Twoj mix, prepaid: Orange Go.
>> Ceny telefonów nie sa jeszcze znane zostana podane prawdopodobnie na dwa lub dzien przed wejsciem oferty.
>> Bedzie Twoj e-plan, Twoj e-mix, czyli dostep do info tylko przez internet. Bez mozliwosci kontaktu z konsulem i salonem sprzedazy. Za to bedzie dodatkowa premia w wysokosci 10 zl.
Rewelacje specnaz są sprzeczne z tym co wklejali net i matex Ta koncepcja jest najmniej rewolucyjna "będzie jak było". Wydaje się z tego powodu mniej prawdopodobna, ale pakiety kwotowe są najkorzystniejsze dla klienta :)

#15873  autor: Bobb
 05 wrz 2005, 14:41
Shila pisze:
Mam pytanie. Bo moi rodzice nie pracuja, ja tez nie, wiec abonamentu nie bede mogla wziasc. Ciekawe czy bedzie cos takiego jak MixPlus? ale z telefonami lepszymi?
Zeby wziac telefon na abonament nie potrzebujesz pracy ani pracujacych rodzicow. Wystarczy pokazac rachunek za gaz, telefon, albo nacianij babcie lub dziadka (emeryturka). Jesli jestes studentka wystarczy Ci wazna legitymacja i zaswiadczenie z uczelni o pobieraniu nauki... Idz najlepiej do salonu i sie popytaj. Oni podadza Ci jeszcze kilka sposobow...

#15874  autor: Shila
 05 wrz 2005, 14:48
Hmm no zawsze mozna sie zapytac ale skad oni beda miec zabezpieczenie ze ja bede placic? skoro na legitke i tam cos?

Dziadkow nie mam, wiec odpada, heh :?

Ja zawsze mam problemy jesli chodzi o abonamenty.. zobaczymy. dzieki!

Telepolis.pl

#15875  autor: johnq
 05 wrz 2005, 14:51
hehe to juz chyba nie twoj problem skad oni beda wiedziec czy bedziesz placila :) zreszta na tej ulotce z oferta m.in. telefonami i opisami taryf zawsze na ostatniej stronie pisze co trzeba miec/zrobic aby dostac abonament w idei

#15897  autor: Raven
 05 wrz 2005, 15:44
Bobb pisze:
Shila pisze:
Zeby wziac telefon na abonament nie potrzebujesz pracy ani pracujacych rodzicow. Wystarczy pokazac rachunek za gaz, telefon, albo nacianij babcie lub dziadka (emeryturka). Jesli jestes studentka wystarczy Ci wazna legitymacja i zaswiadczenie z uczelni o pobieraniu nauki... Idz najlepiej do salonu i sie popytaj. Oni podadza Ci jeszcze kilka sposobow...

niestety - o zaświadczeniu o zarobkach zapomniałeś (czy otrzymywaniu wypłat jak kto woli) - żaden student nie mający dochodów nie dostanie abonamentu ! Mam to już sprawdzone......
oczywiście jak kończy sie umowa i żeby ją przedłużyć wystarczy tylko dowód osobisty......

#15929  autor: Michu
 05 wrz 2005, 17:46
Dostanie, dostanie!! Sam tak wzialem telefon ... w idei bankowo a w plusie teraz chca tylko zaswiadczenie z urzedu, ze jest sie zameldowanym ttam gdzie jest :)

A co do pana Manna czy ma ktos gdzies te reklamowki.... bardzo mi zalezy zeby je dostac/zdobyc:) Interesuje sie ta branżą ładnych kilka lat a taka reklamowka to 100 moneta dla kolekcjonera :)

Pzdrawiam

#15974  autor: Bobb
 05 wrz 2005, 22:05
Michu pisze:Dostanie, dostanie!! Sam tak wzialem telefon ... w idei bankowo a w plusie teraz chca tylko zaswiadczenie z urzedu, ze jest sie zameldowanym ttam gdzie jest :)
Moj maly Tryumf. Dzieki Michu :)
  • Strona 14 z 26
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 26
  • 1
  • 12
  • 13