rafcyk, ja bym też przeszedł ale boję się o jedno, że gdy będę w jakimś miejscu gdzie nie można doładować prepaida a zabraknie kasy na koncie i trzeba zadzwonić to z prepaida nie zadzwonię a z postpaida zadzwonię.
O tym już były dyskusje na forum. Ja bym spojrzał na to z tej strony: jeśłi stać Cię na płacenie abonamentu to stać Cię również na pilnowanie, by na koncie zawsze była jakaś kwota. Nie mówiąc już o kuponach o nominale 5zł, które można awaryjnie mieć w portfelu. Ale nie róbmy OT. Zapraszam na PW.
Osobiście również zastanawiam nadcprzejściem do TT, na dniach skończy mi się umowa. Ale szkoda mi stażu w abonamencie, wprawdzie niewielkiego (2 lata), ale zawsze... No i punktów EraPremia też się uzbierało dużo. Najbardziej by mnie satysfakcjonowało umowa na 12 m-cy, niestety takiej brak...
[ Dodano: 2007-02-05, 14:39 ]
Zauważyłem jedną rzecz. W ofercie dla stałych abonentów przy wyborze 1 pakietu nie dostaje się zniżki 33% (czyli standardowo 30 zł). Cena za np. Nokie 6030 wynosi 89zł. Przeglądając dziś cennik promocji dla nowych abonentów "Najtaniej do Najdroższych" zobaczyłem, że ta sama Nokia przy abonamencie promocyjnym 20 zł, dostępna jest w cenie 49zł

. Co o tym sądzicie?