• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #148868  autor: Mavic
 02 lut 2007, 11:15
Witam
jestem posiadaczem telefony marki blackbeeryy 8100 jestem bardzo ciekawey czy jeszcze ktos w polsce ma taki telefon chetni wymienil bym z nim informacje na temat tego modelu oraz innych modeli ten marki......

Podzrawiam Mavic

#148877  autor: Kaczy
 02 lut 2007, 11:37
A kto w ogóle używa BlackBerry?
To chyba najdziwniejsza technologia jaką mogli wymyślić Amerykanie. Kupować sobie sprzęt po to, żeby odbierać sobie mail`e. Obłęd...

...::: Made for loneliness :::...

#148880  autor: frgt/10
 02 lut 2007, 11:46
Teraz pytanie czy autor chciał się pochwalić czy naprawdę ma pytania do niego. No, ale fakt, że nie wiem po co ten telefon kupować... Tak jak napisał Kaczy. w sumie odbieranie maila fajna sprawa, ale inne telefony też to potrafią ;/

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#149405  autor: Mavic
 03 lut 2007, 18:01
Nie chciałem się pochwalić....chciałem się coś więcej dowiedzieć o tym telefonie.......
tym telefonem da się o wiele więcej rzeczy robić niż tylko odbieranie e maili a nie wiem jak jest w innych telefonach ale w telefonach marki blackberry email przychodzi bezpośrednio na telefon a nie za pomocą przeglądarki wchodzi się własna pocztę.......
nadal chętnie podyskutuje z ludźmi którzy posiadają ten telefon oraz z tymi co go nie posiadają a mają jakieś ciekawe pytania

dla bardzo licznej grupy ludzi ta technologia którą posiada ten telefon jest dziwna jest bardzo prosta odpowiedz dlaczego ludzie tak uważają: jest to telefon w pełnym znaczeniu tego słowa ma wszystko co potrzebuje telefon do prowadzenia biura własnego biznesu........chociaż te nowsze modele posiadają juz zabawki takie jak aparat odtwarzacz mp3 czy nawigacje GPS

#149961  autor: Kaczy
 04 lut 2007, 20:47
Mavic pisze:blackberry email przychodzi bezpośrednio na telefon a nie za pomocą przeglądarki wchodzi się własna pocztę
Chyba każdy o tym wie, kto zna blackberry. Właśnie po to one zostały stworzone, żeby te e-maile pokazywać od razu.

Ps. A napisz mi czy masz jeszcze inny telefon, czy tylko Blackberry.

...::: Made for loneliness :::...

#150304  autor: Mavic
 05 lut 2007, 18:17
mam dwa telefony jeden blackbeery 7130g i drugi tez blackberry tylko ze 8100

#181246  autor: FredzelPedzel
 08 maja 2007, 16:14
Perelka jest swietna!! Sam wlasnie od kilku dni jestem na etapie szukania sklepu, zeby go sprowadzic. Swietny wyglad, swietne funkcje. A co do wyboru, jeden lubi pomidory, drugi marchewki. Mnie kreci berry i nie kupilbym teraz innego. No, moze bym go na Curve zamienil :wink:
Na jakims blogu o nim czytalem (Komorkomania czy cos takiego) i sie napalilem niezle :wink:

Telefon mam zamiar nabyc i wtedy Mavic mozemy pogadac :)