• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.

Ktora firma lepsza?

Nokia
22
67%
Sony Ericsson
11
33%

#147956  autor: dechomenon
 31 sty 2007, 02:53
ale jaki paskudny joy? u mnie sprawuje się on bdb, a z tym odpadaniem to kilka przypadków mogło byc...ale czy to umniejsza telefonowi ? jak masz gware to Ci wstawia nowy! wiec tym bym sie nie kierował przy wyborze!

#148010  autor: Shyduo
 31 sty 2007, 10:02
Za dużo fonów nie miałem, ale ze sporą ilością miałem troszkę dłuższy kontakt, jednak w obu konkurencjach wygrywają moje fony:

Najlepszy, jak nie trudno się domyślić P910i (wolę go dużo bardziej niż np. N93 :P)

Najgorszy to Siemens MT50 - telefon beznadziejny, gumowa klawiatura, wadliwy wyświetlacz, koszmar, a nie obsługa - od tego czasu nienawidzę Siemensów
(warto jeszcze wymienić Siemens ST55 kumpla, który w ciągu niecałego pierwszego roku (bo kumpel sprzedał)przeleżał w serwisie łącznie ponad trzy miesiące

#148127  autor: adiq1033
 31 sty 2007, 15:20
body, dechomenon, dla mnie joystic w telefonie to złe rozwiązanie. Musiałbym się do niego przyzwyczaić. N73 podoba mi się zresztą nie tylko z fukncji, w czarniej obudowie ładnie sie prezentuje, a klawiatura z pewnością jest lepsza niż w 6630.

#148131  autor: Forest
 31 sty 2007, 15:28
Dżojstik w telefonie to nie jest złe rozwiązanie, poprostu jednemu się podoba drugiemu nie, dla jednego jest on wygodny a dla drugiego jest niewygodny, proste. Ja od tego czasu jak mam 6600 nie wyobrażam sobie telefonu bez dżojstika. No może za ostro powiedziałem, że sobie nie wyobrażem, ale w każdym razie bardzo mi pasi dżojstik w telefonie. ;)

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#148178  autor: Przemek
 31 sty 2007, 17:14
Najlepszy jaki mialem to chyba SE T68i. Nie mialem z nim zadnego problemu, bateria od poczatku do konca trzymala przynajmniej 5 dni przy normalnym uzytkowaniu, nic sie nie ulamalo, nigdy zlego slowa nie moglem na niego powiedziec. Natomiast najgorszy jaki mialem to oczywiscie nic innego jak Siemens, CX65, odebralem go juz uszkodzonego z salonu (!) szkoda, ze nie zwrocilem uwagi na to :? potem w serwisie byl juz stalym klientem, pozegnalem bez laski :)

#148367  autor: Komisarz:)
 01 lut 2007, 02:29
Najlepszy telefon, z jakim się zetknąłem, to N 6230i, moim zdaniem nie ma jej równych.

A co do najgorszych, to chyba każdy siemens, jaki wpadł mi w łapska np: c65, m55, s55 itd

...Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

Członek GN